Anmälan: RKP:s grundande kongress
Den 26–28 april händer det – vi grundar Revolutionära kommunistiska partiet! Är du kommunist och vill störta kapitalismen? Då borde du delta!

I Stockholm kommer vi att samla 200 revolutionära kommunister för denna historiska händelse. Vi kommer att utrusta varenda kommunist med de avgörande idéerna för att bygga det parti arbetarklassen behöver. Det finns ingen tid att förlora. Det här är ditt parti. 

Frågor? Kontakta oscar_gunnarsson@hotmail.com.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
För- och efternamn *
Grupp (om du redan är medlem i Revolution/RKP) *
Telefonnummer *
Boende i Stockholm *
För att underlätta för så många som möjligt att delta hjälper vi de som bor utanför Stockholm att hitta boende under helgen, fram till den 7 april. Därefter kan vi inte hjälpa till med boende. 
Välj ett av följande biljettalternativ
*
Arbetare och studenter från Stockholm med omnejd betalar 250 kronor, och övriga 50 kronor. Detta finansierar boende för de som reser långväga och lokalkostnader. Välj ditt alternativ nedan.

Du betalar genom att antingen swisha till 1233 90 74 90 (Tidskriftsföreningen Revolution) eller betala in till Plusgiro 267220-2. Markera med Kongress 2024 + ditt namn.
Vill du ha mat för 300 kronor? *
För den som vill fixar vi catering till självkostnadspris för lördag lunch, lördag middag och söndag lunch. Eventuella särskilda preferenser (till exempel "Vegetarian") skriver man under Övrig information nedan. 

Du betalar genom att antingen swisha till 1233 90 74 90 (Tidskriftsföreningen Revolution) eller betala in till Plusgiro 267220-2. Markera med Kongress 2024 + ditt namn.
Vill du också gå med i RKP redan nu?
Clear selection
Övrig information
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy