Aanmelding Zing Nederlands Met Me - 25 mei 2023

Leer al zingend Nederlands 
Paradiso en de OBA brengen Zing Nederlands Met Me terug op donderdag 25 mei, zondag 25 juni en dinsdag 31 oktober. Dit programma is voor iedereen die de Nederlandse taal beter wil leren en hun taalmaatjes. Zing uit volle borst mee, ontmoet nieuwe mensen en leer ondertussen een stuk over de Nederlandse taal en cultuur. In een uur komen liedjes van bekende Nederlandse artiesten aan bod onder begeleiding van een voorzanger en muzikant. Deelname is gratis. Meer informatie over het thema en de liedjes via onze website.


Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via e-mail zing@paradiso.nl of telefoon 020-6264521.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam *
Op deze naam wordt de reservering gemaakt.
Aantal plaatsen *
Voor hoeveel mensen wilt u reserveren?  Als u iemand meeneemt die de taal nog niet spreekt, vult u dan voor de hele groep een ander formulier in (voor meer informatie zie tekst bovenaan dit formulier)
Toelichting
Om een goed beeld te krijgen van de deelnemers, horen wij graag waarom u wilt meedoen. Bent u net verhuisd of gemigreerd naar Nederland? Bent u nauw betrokken bij mensen die Nederlands aan het leren zijn, bent u werkzaam bij een Taalinstituut, bent u docent Nederlands als tweede taal, werkt u bij een asielzoekerscentrum of houdt u gewoon van zingen?
Wilt u op de hoogte blijven? *
Mogen wij u berichten over volgende edities van 'Zing Nederlands Met Me' ?  Wij gebruiken uw e-mail adres alleen om u op de hoogte te houden van volgende edities van 'Zing Nederlands Met Me'. Uw e-mail adres wordt niet met derden gedeeld.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy