Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál 2020 - Regisztráció
Kedves Érdeklődők!

A jelenlegi magyar járványhelyzet miatt, kérjük Önöket, hogy regisztráljanak Önök és a rendezvény érdekében, hogy be tudjuk tartani a korlátozásokat, de lehetőséget tudjunk adni mindenkinek.

Időpont: 2020. szeptember 11-13.

Helyszín: Gödöllői Királyi Kastély (belépés: V. kapu)

Tervezett program: elérhető a fesztivál honlapján: www.godollofilmfest.com

A programokon való részvétel ingyenes, de szeretnénk mindenkit megkérni, hogy a tervezett látogatás időpontját és a létszámot jelezze felénk a következő jelentkezési lap kitöltésével. Ezzel elkerülhetjük, hogy a beléptetésnél (V. kapu) - a maximum 500 fős résztvevői létszám miatt - az Ön számára ne alakuljon ki hosszas várakozás.

Várakozás esetén, a regisztrált látogatókat fogjuk először beengedni.

A regisztrációt mindegyik nap esetében az előző nap 24:00-ig tudjuk elfogadni. Ha megtelt az Ön által választott idősáv, arról értesíteni fogjuk az Ön által használt e-mail címen.

Vigyázzunk egymásra! A fesztivál helyszínein kérjük, tartsák a távolságot, a kisebb terekben hordjanak maszkot! Megértésüket kérjük, ha egyes helyszíneken korlátoznunk kell a résztvevők számát. A fesztivál járványügyi szabályozása a honlapon olvasható: https://www.godollofilmfest.com/hu/fesztival-2020-0#an-n3461.


Szeretettel várunk mindenkit 2020. szeptember 11-13. között Gödöllőn!

Szervező: Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál Gödöllő

(a borítóképet készítette: Magdó István)
Email address *
Regisztráció
Név *
Melyik napon/napokon tervezi a látogatását? *
Required
Hány fővel érkezik? *
Érkezés ideje *
Távozás ideje *
Hozzájárulok, hogy a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál szervezői az adataimat a programokon való részvétellel kapcsolatban kezeljék* *
Required
Programok
A részletes vetítési program és a látogatható események, kiállítók elérhetőek a fesztivál honlapján: https://www.godollofilmfest.com/hu

ALAPÍTÓK
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy