Inschrijfformulier Zonnig en Spaans
Met dit formulier schrijf je je in voor de cursus Beginners 2, Beginners 3, Halfgevorderden 1 of Halfgevorderden 3 bij Zonnig en Spaans. De cursus bestaat uit 12 lessen van 75 minuten.

De cursus begint in de week van 11 januari 2021 (week 2) en eindigt in de week van 5 april 2021 (week 14). In de voorjaarsvakantie (week 8) is er geen les.

Het cursusgeld bedraagt €190,- inclusief al het digitale lesmateriaal. Het lesgeld kan worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL70 INGB 0658 9829 07 t.n.v. EGM Treure-van der Veen.
Email address *
Voor- en achternaam *
Straatnaam en huisnummer *
Postcode en woonplaats *
Geboortedatum
Telefoonnummer *
Indien je je voor het eerst inschrijft: hoe ken je Zonnig en Spaans?
Ik heb onderstaande algemene voorwaarden en privacybeleid gelezen en schrijf mij definitief in voor een van de onderstaande cursussen. *
Algemene voorwaarden en privacybeleid
Privacybeleid: Persoonsgegevens worden enkel gebruikt om te factureren en de cursist te informeren over aan de cursus gerelateerde zaken en zullen nimmer ter beschikking worden gesteld aan derden.

Groepsgrootte: De cursus gaat door als er zich minimaal acht cursisten hebben aangemeld. De groepsgrootte kan beïnvloed worden door maatregelen rondom COVID-19.

Doorgang: Inschrijven is mogelijk tot en met 3 januari 2021. Uiterlijk 5 januari 2021 wordt besloten of de cursus op basis van het aantal inschrijvingen doorgaat.

Betaling: Het cursusgeld dient uiterlijk 8 januari 2021 te zijn betaald.

Gemiste les: Na overleg met de docent kan een gemiste les eventueel ingehaald worden in een andere groep van gelijk niveau, afhankelijk van het aantal deelnemers in de andere groepen.

Overmacht: Als zich een situatie van overmacht voordoet waardoor het niet verantwoord of toegestaan is om bij elkaar te komen dan zal de docent een alternatieve lesvorm aanbieden.

Restitutie: Na aanvang van de cursus zal geen restitutie van cursusgeld plaatsvinden bij voortijdige beëindiging van de cursus door de cursist. Indien door onvoorziene omstandigheden bij de docent lessen uitvallen die niet aan het einde van de cursus kunnen worden ingehaald door verlenging van de cursus, dan vindt restitutie plaats van het cursusgeld voor de daardoor gemiste lessen.
*
Required
Eventuele opmerkingen
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy