EdCup 2018
Via dit inschrijvingsformulier kan u inschrijven voor de EdCup 2018 op tennisclub 't Sas. Inschrijven kan tot zondag 3 juni om 20u. Op maandag 4 juni zullen de poules bekend gemaakt worden.

Dit jaar gaat EdCup in zee met 't Sas-Funteam om de extra evenementen te organiseren. We gaan opnieuw 3 EdCup Dubbelzondagen organiseren. Exacte data zullen later bekend gemaakt worden. Spelers die wel willen deelnemen aan onze evenementen, maar niet echt geïnteresseerd zijn in het enkel-gebeuren, kunnen hieronder deze optie selecteren. Dit zorgt ervoor dat er zo weinig mogelijk inactieve spelers ingedeeld worden in de enkel-poules.
Achteraf apart inschrijven voor de evenementen kan natuurlijk ook nog steeds.

Het inschrijvingsgeld zal dit jaar €12 bedragen. Dit geld zal integraal gebruikt worden om de competitie te verbeteren (eg. prijzen, of gratis deelname aan onze evenementen).

Surf naar: http://www.tsas.be/edcup.html voor alle praktische informatie omtrent onze competitie.

Kwestie van geen problemen te krijgen met de AVG/GDPR (https://nl.wikipedia.org/wiki/Algemene_verordening_gegevensbescherming) vragen we ook om jullie goedkeuring dat jullie gegevens (naam, email en telefoonnummer) op de website beschikbaar zijn.

AVG/GDPR: *
Door hieronder akkoord te gaan, geef je toestemming dat jouw contactgegevens zichtbaar zijn op de site van de EdCup.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms