Voorinschrijving eau de parfum 'Linde'
Ter ere van haar 250-jarig bestaan heeft het Schiedamse stadspark ‘De Plantage’ een eigen eau de parfum ‘Linde’ ontwikkeld. De bloesem voor dit zeer hoogwaardige parfum is met de hand geplukt van de lindebomen in het oudste stadspark van Nederland. De Schiedamse parfummaakster Babita Versluis heeft de eau de parfum in samenwerking met Nacht van het Park-organisatoren Edith Gruson en Kirstain Houweling ontwikkeld, op een basisalcohol van destilleerderij Nolet.

Tijdens de ‘Nacht van het 250-jarige Park’ op 2 september wordt de geur gelanceerd, in een zeer gelimiteerde oplage van 60 flesjes à 50 cc. De geur is genderneutraal en kost € 90,- per flesje. Verkoop gaat middels deze voorinschrijving, op volgorde van aanmelding. Maximaal 1 flesje per persoon. Als de 60 inschrijvingen overschreden worden, geldt een wachtlijst.

De gereserveerde flesjes zijn tussen 20.00 en 00.00 uur op te halen op 2 september in ‘de Plantage’, Schiedam tijdens de Nacht van het 250-jarige Park. Betalen kan contant of met pin. Bij niet ophalen, vervalt de reservering en gaat naar de eerstvolgende op de wachtlijst.

--> Eerst even ruiken? Voorafgaand aan de lancering is er op zaterdag 26 augustus en 2 september een ‘sneak pre-sniff’ bij Stichting Stadspromotie S’DAM, in het I-punt aan de Lange Kerkstraat 39!

Ja, ik wil een flesje van dit bijzondere parfum reserveren! *
Required
Mijn voor- en achternaam is: *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Adresgegevens *
Your answer
Ik kom het parfum ophalen en betalen op 2 september, en weet dat er anders iemand op de wachtlijst blij gemaakt wordt met mijn flesje. *
Eventuele opmerkingen:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service