Musikalenes verden 2020
VELKOMMEN TIL MUSIKALENES VERDEN 2020!
Kjære alle musikalvenner! I lys av situasjonen vi nå er i, har vi de siste ukene jobbet hardt for å finne en god løsning for sommerens Musikalenes Verden!

Opplegget vil fortsatt bestå av en uke hvor det læres bort sang, dans og dramatisering fra mange ulike musikaler. Dyktige instruktører med bred utdanning innen både sang, dans, trening og pedagogikk gir deltakerne masse teknikker, tips og erfaringer. Det vil ikke live-forestilling som tidligere år, men ved hjelp av lydstudio og videoinnspilling vil vi lage et online-show ut av det ferdige produktet. Deltakerne vil dermed få god erfaring med å synge i studio og lære mer om hvordan de uttrykker seg på kamera Det vil også bli spilt inn en film som kan bestilles når du melder deg på eller i ettertid.

For å kunne overholde retningslinjene har vi valgt å sette en grense på 40 deltakere, samt øke aldersgrensen til 12 år. På grunn av situasjonen vi er i nå ønsker vi at alle skal overnatte. Dette er for å unngå smittespredning mellom skolen og private husstander. Har du en særskilt grunn for å ikke overnatte, presiser du dette i påmeldingsskjema. Det vil være mulig å velge mellom tomannsrom og enerom.

Den planlagte øvingshelgen (20 - 21.juni) vil foregå digitalt, men selve musikal-uken er fortsatt fra 3. - 12.juli.

En smittevernansvarlig er utnevnt og er godt i gang med å lage tydelige retningslinjer for å forebygge smitte og for å gjøre dette til en trygg opplevelse.
Vi tror Musikalenes Verden 2020 blir et spennende prosjekt og gleder oss utrolig mye til å sette i gang! Vi sees!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy