Enquête toekomst De Zevenster
Misschien heeft u het gezien, na een besluit van uw gemeenteraad is basisschool De Zevenster gesloopt. De locatie is daarmee vrijgekomen voor nieuwe functies, nadat zij jarenlang dienst gedaan heeft als plek voor kinderen om te leren en te spelen en voor ouders en leerkrachten om elkaar te ontmoeten.

In het kader van participatie wil de gemeente haar inwoners zoveel mogelijk betrekken bij het proces waarin de locatie een nieuwe toekomst krijgt. Als vormgevers van stad & landschap is Bureau Maris gevraagd om dit proces vorm en inhoud te geven. Dat doen wij samen met u als inwoner of belanghebbende van Zeewolde.

Veranderingen in de zorg, samenleving en woonvormen zorgen voor een andere dynamiek in de wijk. We willen graag weten, hoe we daar met de nieuwe invulling van de plek zo goed mogelijk op aansluiten. Daarom willen we weten wat uw ideeën hierover zijn. We vragen dit aan u omdat u uw woonplaats het beste kent. U weet als geen ander waar de inwoners van Zeewolde behoefte aan hebben.

We verkennen samen met u de mogelijkheden van deze locatie. Dat doen wij eerst voor de hele gemeente Zeewolde met deze enquête. Daarna zullen wij met de directe omgeving een intensief proces aangaan om tot een “gedragen” toekomstige invulling te komen.

Uw mening in deze enquête helpt ons aan een goede start van dit proces.

Het kost u ongeveer 5 minuten om deze enquête in te vullen. In het kader van de privacywet verwerken wij uw gegevens anoniem. Uw mailadres vragen wij alleen ter controle, wij bewaren uw mailadres niet.

U kunt de enquête tot en met 21 april invullen. Wij houden u van dit proces op de hoogte via de website van Bureau Maris en verschillende plaatselijke kranten.

Email address *
Wat wordt de nieuwe functie van deze plek?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Het Media Lab. Report Abuse - Terms of Service