SELECTIO MeetUp: Kako upravljati talentima u doba krize
Kroz besplatne tjedne SELECTIO MeetUp-ove naša želja je okupiti najveće HR i business stručnjake te zajedno s njima kroz virtualne kave porazgovarati o temama koje su nam sada svima u fokusu.

Dok pandemija Covid-19 pogađa i mijenja tvrtke, industrije, gospodarstva i naše društvo na prethodno nezamislive načine, menadžeri trebaju razmišljati izvan okvira o mogućnostima koje ova kriza može za njih stvoriti. Glavna među njima je i prilika da zaposle i zadrže talentirane ljude u vrijeme krize i neizvjesnosti.
Okruženje u kojem živimo od nas zahtjeva da budemo agilni i spremni na učestale promjene. Naša sposobnost prilagođavanja još digitalnijoj budućnosti ovisi o razvoju novih vještina, smanjenju jaza između ponude i potražnje talenata i prepoznavanja našeg i tuđeg potencijala. Iako je budućnost neizvjesnija nego ikad, vjerujemo da se budućnost sastoji u tome da se usredotočimo na prekvalifikaciju i nadogradnju znanja i vještina kako bismo bili spremni na promjene.

Pridružite nam se u petak 29.05. u 14h na virtualnoj kavi u kojoj će Vesna Pliško (Area HR Manager Eastern Europe at Red Bull) i Tanya Šplajt-Brainović (Managing Director, Group HR at Addiko Bank) s nama podijeliti kako upravljaju talentima u izazovnom vremenu u svojim kompanijama.

Link za pristup eventu dobit ćete na navedenu e-mail adresu najkasnije do petka u 12h.
Ime i prezime *
Your answer
Molimo navedite naziv trenutnog poslodavca *
Your answer
Molimo navedite e-mail adresu na koju želite zaprimiti link za sudjelovanje na eventu *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy