Bestilling av bøker
English version here: https://goo.gl/forms/BhNofrrmY2ZVuW3c2
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Du vil motta bok/bokpakke i posten ca. 2 uker etter at du har betalt for bestillingen.
Email address *
Her kan du bestille bøkene direkte fra Karin Ellis
Kunsten å arbeide med nordmenn /Working with Norwegians
Dette er veiledningen som gjør at du vil lære å tolke nordmenn både på arbeidsplassen og i det sosiale livet. Boken gir innsikt i både formelle spilleregler og skjulte koder, og gjør at du kan bli en mer informert og trygg kollega, samarbeidspartner og venn. Boken er også nyttig for nordmenn som ønsker å reflektere over sin egen kultur og lære om hvilke særtrekk ved den norske kulturen som er utfordrende å forstå for innflyttere.
Kunsten å søke jobb i Norge / Applying for jobs in Norway / Menas susirasti darbą Norvegijoje
Denne boken er skrevet spesielt for de som ikke har vokst opp i Norge. Den vil lede deg steg for steg gjennom hele prosessen med jobbsøking og hjelpe deg med å knekke de skjulte kodene på det norske arbeidsmarkedet. Du vil lære hvordan du kan selge din kompetanse og personlige egenskaper på en troverdig og kulturelt akseptabel måte, og i tillegg oppdage hva norske arbeidsgivere prioriterer når de velger kandidater. Boken vil hjelpe deg til å bli en reflektert og godt forberedt arbeidssøker, noe som gir økt selvtillit når du søker på jobber.
Flerkulturelle arbeidsplasser (kun norsk utgave)
I vår nye flerkulturelle hverdag trenger vi kunnskap om kulturforskjeller og om hva som skjer når mennesker fra forskjellige kulturer møtes. Likheter og forskjeller i kulturbakgrunn påvirker kommunikasjonen mennesker imellom. Men kommunikasjon har en merkelig tendens til å svikte når det er størst behov for den. Mange arbeidstakere opplever at en allerede hektisk hverdag blir enda mer stressende når de også må forholde seg til mennesker fra andre kulturer. De mangler redskaper for å kunne håndtere de nye utfordringene. Denne boken vil gi økt kulturforståelse og selvinnsikt og gjøre deg mer komfortabel i den nye hverdagen på den flerkulturelle arbeidsplassen. Boken vil forklare hva du forvente, og beskrive teknikker for å unngå misforståelser.
Velg bok eller pakke (alle priser er inkl. frakt): *
Spesifiser eventuelt andre kombinasjoner av bøker enn de som er nevnt over:
Your answer
Bøkene blir sendt etter at betaling er mottatt - alternativer: *
Navn *
Your answer
Adresse *
Your answer
Adresse
Your answer
Postkode *
Your answer
Poststed *
Your answer
Telefonnummer (for leveringsinfo fra posten) *
Your answer
Land (hvis utenfor Norge)
Your answer
Kommentar (f.eks. ved kjøp av flere bøker)
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Ellis Culture. Report Abuse