Geocaching Onderzoek 2024
Via dit onderzoek gaan we op zoek naar het Geocaching-gedrag van geocachers (vnl. uit België en Nederland). In samenwerking met CreaCoins, GcProducts, Geocachingshop en BP Publishing mogen we enkele leuke cadeautjes weggeven: cache containers, trackables, waardebonnen, woodies,  ...
Wil je kans maken hierop? Laat dan op het einde van dit onderzoek jouw mailadres achter zodat we jou kunnen bereiken indien je uitgeloot bent als winnaar.

Geocachen.nl en Geocachen.be respecteren de privacy van jou als bezoeker en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft bij het invullen van deze enquête vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van alle persoonsgegevens verkregen vanuit een bezoek aan en het invullen van deze enquête. We verwerken de eventuele persoonsgegevens in overeenstemming met de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. Geocachen.nl en Geocachen.be verzamelt slechts informatie die uitdrukkelijk en vrijwillig door de bezoeker ter beschikking is gesteld.

Alvast hartelijk bedankt voor deelname aan dit onderzoek!
Het Geocachen - team
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Bedankt aan onze sponsors
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy