El passadís de l'oblit recordat
Et donem la benvinguda!

Pots completar aquesta Escape Room digital individualment o en grup, gaudint del joc tantes vegades com vulgues. No cal material addicional, però, un llapis i un paper et podrien ser de gran ajuda ;).

- Si preferiu fer-ho en català: estàs al lloc correcte.
- Si preferiu fer-ho en gallec: https://forms.gle/YF9Co2PXVB9vfLeo8
- Si preferiu fer-ho en castellà: https://forms.gle/Cyhrfk1br9uo21wr9
- Si preferiu fer-ho en anglès: https://forms.gle/N4bTKmjB2pw6HraS9

Si accedeixes mitjançant una xarxa social, et recomanem obrir aquesta pàgina en una nova pestanya al navegador web, per no perdre el progrés en fer clic als enllaços necessaris.

Aquesta experiència va ser creada a proposta de la Comisión de Mujeres y Matemáticas (mym.rsme.es/) de la Real Sociedad Matemática Española (RSME) per Lucía Rey Lorenzo per commemorar el Dia Internacional de la Dona Matemàtica. Contacte per correu electrònic a reylorenzolucia@gmail.com.

Els esdeveniments dedicats a celebrar aquest dia es recolliran en: may12.womeninmaths.org.

Referències i crèdits de les imatges:
Derivando - Eduardo Sáenz de Cabezón | www.youtube.com/watch?v=LnKEo8th77g
The Autobiography of Julia Robinson - Constance Reid | www.maa.org/programs/maa-awards/writing-awards/the-autobiography-of-julia-robinson
Mujeres con ciencia | mujeresconciencia.com/
Google Imágenes | www.google.es/imghp?hl=es


La Comisión de Mujeres y Matemáticas (www.rsme.es) agraeix el Departament de Matemàtiques (www.uji.es/departaments/mat/) i Grau en Matemàtica Computacional (www.uji.es/estudis/oferta/base/graus/actual/matematica/) de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (www.uji.es/centres/estce/) de la Universitat Jaume I de Castelló (www.uji.es), pel patrocini econòmic per a la creació d'aquesta Escape Room.
Millora l'experiència

Per millorar l'experiència, et recomanem posar de fons la següent música ambiental: https://www.youtube.com/watch?v=ZFlWlMLuf5M

Per començar, fes clic a «Següent» i ... a jugar! Bona sort!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy