Aanmelden verpleegkundige ondersteuning COVID 19
Ben je verpleegkundige met een BIG-registratie en wil je Amsterdam UMC in deze tijd ondersteunen? Vul dan dit formulier in. We hebben op dit moment geen andere ondersteuning nodig.

Met dit formulier kun je je aanmelden om ingezet te worden in de zorgverlening of zorgondersteunende processen. Reageer enkel als je gediplomeerd verpleegkundige bent met een BIG-registratie (of een die verlopen is na 1 januari 2018) en je recente werkervaring hebt (<5 jaar geleden).

We verzamelen met dit formulier jouw gegevens en vervolgens kijken we er of er een match gemaakt kan worden met de behoefte binnen Amsterdam UMC. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

BELANGRIJK:
-Als je klachten hebt of recent in een risicogebied geweest bent, zie hiervoor de richtlijnen van het RIVM, zullen we geen gebruik maken van jouw aanbod.
-Meerdere keren invullen van dit formulier is niet nodig. Wanneer je in ons bestand staat en we je inzet kunnen gebruiken nemen we contact met je op.
-Wanneer je op dit moment al medewerker bent van het Amsterdam UMC hoef je je niet aan te melden. Neem contact op met je leidinggevende als je meer wilt doen.
-Dit aanmeldformulier is bedoeld voor particulieren die hulp aanbieden. Ondanks alle goede bedoelingen is het niet bedoeld voor organisaties die diensten of personeel aanbieden. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.
Voornaam *
Your answer
Voorletters *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Straat *
Your answer
Huisnummer *
Your answer
Toevoeging huisnummer
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
E-mail *
Your answer
Geboortedatum (let op: vul eerst de maand in dan de dag) *
MM
/
DD
/
YYYY
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy