Perdorimi i pesticideve
Emer, Mbiemer
Your answer
Nr.kontakti
Your answer
Mosha
Your answer
Gjinia
Your answer
Tipi i diplomes
Your answer
Per fitofarmacistin: Cilen nga kompanite nderkombetare perfaqesoni?
Your answer
Cili eshte niveli juaj arsimor?
Si jane te punesuarit tuaj?
Zgjidhni grupemoshat e punonjesve tuaj ( mund te perzgjidhni disa pergjigje)
Arsimi i punonjesve tuaj:
Keni kryer ndonje trajnim ose master pas hapjes se fitofarmacise?
Keni nevoje per trajnime?
Cilat jane aspektet kryesore qe mendoni te trajnoheni?
Sa të informuar jeni për procesin e rregjistrimit të PMB-ve?
8. Merrni informacion nga drejtoritë përkatëse për listat e PMB-ve që lejohen të tregtohen?
(Lista 1)
Keni kontakte apo aktivitete ndërgjegjësuese nga shoqëria civile lidhur me përdorimin e sigurtë të PMB-ve?
Kush janë blerësit tuaj kryesore?
11. Kush janë Produktet për Mbrojtjen e Bimëve (PMB) kryesore që importoni / bleni?
12. Cilat janë produktet (emri tregtar) (lëndët aktive) kryesore që importoni/bleni?
Your answer
A keni njohuri për rrezikun e përdorimit të PMB-ve ?
Sa të interesuar jeni të keni të publikuara në shqip etiketat e PMB-ve?
Keni paqartësi në etiketat e PMB-ve? Pse?
Your answer
A janë të mjaftueshme këshillat për sigurinë në etiketa?
Tregtoni pajisje mbrojtëse dhe cilat janë ato?
Sa janë të interesuar fermerët për të blerë pajisjet mbrojtëse?
Tregetoni pajisje spërkatëse?
Cfare lloj pompash perdorni?
Si i pastroni sprucatoret?
A ekziston koncepti i kolaudimit të këtyre pajisjeve?
Your answer
Si varjon mosha e personave që aplikojnë (spërkasin) me PMB ?
A i përdorni mjetet mbrojtësë kur aplikoni me PMB?
Cila eshte gjinia e personave qe kryejne sperkatjet?
Cfarë bëni me tretësirat që teprojnë nga spërkatja në fushë?
Pasi përfundoni punën si veproni me amballazhet e PMB-ve?
Si veproni me PMB-te kur ju kalon afati i përdorimit?
Si veproni me PMB që janë të listuara ne listen qe nuk lejohen te importohen?
Keni manuale / broshura në gjuhën shqipe për përdorimin e kontrolluar të PMB-ve?
Keni materiale ne lidhje me përdorimin e sigurt të PMB-ve?
Keni informacione në rastet e intoksikimeve me PMB? Numri i tyre nëse keni informacion?
Your answer
Si tregtohet fostoksina (ne rast se ka) në fitofarmacine tuaj dhe kush janë rekomandimet qe ju jepni?
A paketoni PMB në magazinën tuaj?
A jeni të pajisur me leje mjedisore?
Si veproni në rastet e dëmtimeve të amballazheve apo të derdhjeve aksidentale të PMB-ve?
Sa raste aksidentesh jeni në dijeni?
Your answer
Zakonisht ku i ruani PMB?
Nga kush keni vizita ne fitofarmacine tuaj?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service