Presentació del Directori & Comunitat
Formulari de confirmació d'assistència a l'acte de presentació del Directori & Comunitat Dones Visuals que tindrà lloc el 30 d'abril a les 13h al D'A Film Festival a la Sala Club de l'Sgae ( Pg.de Colom, 6 Barcelona)
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Adreça de correu electrònic *
Your answer
Entitat, col·lectiu o empresa de la que formes part *
Your answer
Ens autoritzes l'enviament d'informació sobre les activitats *
Política de privacitat
ASSOCIACIÓ PROMOTORA DE DONES CINEASTES I DE MITJANS AUDIOVISUALS DE CATALUNYA ES COMPROMET A TRACTAR DE FORMA ABSOLUTAMENT CONFIDENCIAL TOTES LES SEVES DADES DE CARÀCTER PERSONAL.
RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS:
ASSOCIACIÓ PROMOTORA DE DONES CINEASTES I DE MITJANS AUDIOVISUALS DE CATALUNYA
NIF: G67007005, C/ SANT PERE MÉS BAIX, 7, 2ª PLANTA. 08003 BARCELONA, Telèfon: 619 084 701 socies@donesvisuals.cat

FINALITAT DEL TRACTE DE LES SEVES DADES:
ASSOCIACIÓ PROMOTORA DE DONES CINEASTES I DE MITJANS AUDIOVISUALS DE CATALUNYA tractem la informació que ens facilita per a la gestió d’associades, la gestió administrativa i d’informació.
CONSERVACIÓ DE LES DADES:
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti la supressió per part de l'interessat/da
DESTINATARIS:
Les seves dades seran tractades per ASSOCIACIÓ PROMOTORA DE DONES CINEASTES I DE MITJANS AUDIOVISUALS DE CATALUNYA.
DRETS:
Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, oposició i portabilitat de les seves dades, dirigint-se al nostre domicili fiscal o mitjançant el correu electrònic, havent-se d'identificar degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir.
L'informem que les seves dades seran incorporades en un fitxer/tractament del qual és titular ASSOCIACIÓ PROMOTORA DE DONES CINEASTES I DE MITJANS AUDIOVISUALS DE CATALUNYA.

El dret a la pròpia imatge està reconegut en l'article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, pel present document dóna consentiment a ASSOCIACIÓ PROMOTORA DE DONES CINEASTES I DE MITJANS AUDIOVISUALS DE CATALUNYA a captar la seva pròpia imatge, ja sigui a través de càmeres o vídeo càmeres, en què l'afectat resulti clarament identificable. L'exercici de la captació de les imatges (o vídeos) per part de ASSOCIACIÓ PROMOTORA DE DONES CINEASTES I DE MITJANS AUDIOVISUALS DE CATALUNYA o una altra empresa delegada, estarà limitat al conjunt d'activitats desenvolupades dins l'àmbit de la seva activitat professional i podran ser publicades a les xarxes socials de l'empresa, web, etc. ASSOCIACIÓ PROMOTORA DE DONES CINEASTES I DE MITJANS AUDIOVISUALS DE CATALUNYA es compromet a adoptar en tot moment les oportunes mesures de seguretat per evitar l'accés, cessió o ús no autoritzat de les imatges.

Ja falta poc per acabar: *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service