FISHNETSTOCKINGS i Aarhus
Over hele verden fortælles der mange forskellige historier om havfruer og havdyr. En af de mest kendte historier er skrevet af H.C. Andersen. I eventyret bor en ung havfrue i en farverig undervandsverden.Den lille Havfrue længes efter at se, hvordan menneskenes verden ser ud. Da hun bliver ældre ser hun et skibsbrud og kommer besætningen til undsætning. Den lille Havfrue ville ønske, at hun var en person med ben istedet for en havfrue med fiskehale. Hun besøger havheksen, som lover at forvandle hende til et menneske. Men vil hun ofre sin smukke stemme og sin havfruehale for at få ben?
I dag vil vi lave en ny version af eventyret. Vil du hjælpe os?

Vejledning : Tilføj dine egne ord i de digitale projektioner ved at skrive i del 1, del 2 , og del 3 nedenfor. Glem ikke at klikke på send i slutningen. Tak.

Del 1 – Den lille Havfrues undervandsverden :
En ung havfrue bor med sin familie i en farverig undervandsverden. Hvem bor sammen med Den lille Havfrue i hendes palads? Hvilke farver ser du? Hvilke væsner svømmer i havet?
Your answer
Del II – Stormende vande og skibsbrud :
Da hun bliver gammel nok, svømmer Den lille Havfrue op til overfladen. Der ser hun en havneby med huse, skibe og mennesker. Store bølger kaster et skib rundt på det stormfulde hav. Hvem sejler skibet? Hvem bliver fanget i fiskenettet?Hvem bliver reddet?
Your answer
Del 3 – Svære Valg :
Den lille Havfrue længes efter at være en del af menneskenes verden. En havheks kommer med et tilbud. Hvad vil den lille Havfrue vælge at gøre? Vil hun opgive sin stemme? Vil hun opgive sin hale? Vil hun blive i byen eller finde vej hjem igen?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of University of Minnesota Twin Cities.