Elevul de clasa întâi
Bine ai venit la această activitate complexă de citit, scris, socotit și gândit. Activitatea acompaniază propunerea de Curriculum la Decizia Școlii „Comoara din mine”, realizată în cadrul proiectului Incluziunea înseamnă învățare pentru toți, proiect co-finanțat din Programul de Educație, Burse, Ucenicie și Antreprenoriatul Tinerilor în România, finanţat prin Granturile SEE 2014-2021 (Contract nr: 2018-EY-PICR-R1-0001).
Învățăm împreună pentru o Europă incluzivă!

Te invităm așadar să citești povestirea intitulată „Elevul de clasa întâi”. Această povestire a fost scrisă de M. Durickova. În timp ce citești, ești invitat să interacționezi cu povestirea. Astfel, va fi nevoie să răspunzi la niște întrebări. Acolo unde ți se cere să anticipezi ce se va întâmpla, acționează cu mult curaj: cu cât ghicești mai puțin din povestire, cu atât mai plăcută este lectura și mai interesantă învățarea. Important este să te gândești ce anume te face să anticipezi o anumită continuare a povestirii.
Învățare plăcută!
Gândește-te la o poveste care conține cuvintele: uriaș, fetiță, încape, con, veveriță. Notează 2-3 propoziții ca să îți fixezi povestea în minte. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ITadmin. Report Abuse