Vreau la saptamanile #MTBfun 2020 (powered by ProBikeAddiction)
Saptamanile de vacanta #MTBfun sunt motivul ideal pentru a-ti petrece vacanta de vara pe bicicleta, in natura, alaturi de prieteni, perfectionandu-ti stilul de pedalat si facand drumetii pe bicicleta prin padurile din apropierea Iasului.

PRET 600 lei/editie (5 sedinte) Pretul NU include transportul pana la locul de desfasurare al intalnirilor.

Pentru orice detalii, va stam la dispozitie: telefon: 0742.22.00.61 - Ioana, e-mail: ioana@probikeaddiction.ro www.probikeaddiction.ro , www.facebook.com/ProBikeAddiction
Numele copilului *
Varsta copilului *
Inaltimea copilului *
Numele parintelui/tutorelui *
Adresa de email a parintelui *
Numar/numere de telefon *
Nivel de pedalat (aproximativ) *
Required
Marimea bicicletei *
Required
Discount
Confirmarea fara echivoc a participarii se face completand acest formular si achitand avansul de 200 de lei, indiferent de perioada in care va inscrieti.
Clear selection
Perioada *
Required
Doresc sa inchiriez (la cerere)
Optiune valabila doar pentru copiii cu inaltimea de cel putin 150 cm.
Alte detalii
Aici precizati tot ce credeti ca este important sa stim inainte sa incepem programul Saptamanile de vacanta #MTBfun, pentru a-i asigura copilului dvs. cele mai bune conditii (alergii, tratamente, boli care restrictioneaza efortul sustinut sau activitatile in natura, alte informatii pe care le considerati importante)
Declaratie pe proprie raspundere *
INŢELEG CĂ MERSUL PE BICICLETĂ ESTE O ACTIVITATE CE PRESUPUNE RISCURI, REALIZEZ PE DEPLIN PERICOLELE PARTICIPĂRII LA ACEST EVENIMENT ŞI ÎMI ASUM PE DEPLIN RISCURILE ASOCIATE CU O ASTFEL DE PARTICIPARE.Înţeleg şi sunt de acord că pot apărea situaţii în timpul evenimentului, care pot fi dincolo de controlul Organizatorilor şi eu va trebui să acţionez astfel încât să nu pun în pericol propria persoană sau terţii. Pe traseu pot apărea animale domestice, autoturisme și alte persoane în afara evenimentului. De asemenea declar că voi respecta regulile de circulație de pe drumurile publice. Accept responsabilitatea pentru starea şi caracterul adecvat al echipamentului meu, pentru echipamentul oferit spre utilizare şi pentru comportamentul meu în legătură cu acest eveniment. Mă angajez să port o cască care îndeplineşte cerinţele normelor sau regulamentelor Organizatorilor şi care poate proteja împotriva leziunilor grave la cap. Declar ca nu am nici o afecţiune fizică sau medicală care ar putea constitui un pericol pentru mine sau pentru alţii prin participarea la acest eveniment sau ar putea interfera cu capacitatea mea de a participa în condiţii de siguranţă la acest eveniment. In cadrul evenimentului vor fi făcute fotografii şi materiale filmate cu copiii din echipa, care vor fi folosite in albumul evenimentului si pentru promovarea imaginii organizaţiei. Imaginile vor fi afişate public pentru Dvs.si pe site-ul www.probikeaddiction.ro si pagina de facebook ProBikeAddiction. VOI SEMNA INAINTE DE A PLECA IN TURA O DECLARATIE PE PROPRIE RASPUNDERE LEGATA DE SIGURANTA PARTICIPARII IN CONTEXTUL COVID-19.
Required
Date cu caracter personal *
Inteleg ca pentru procesarea solicitarii mele si pentru desfasurarea demersurilor necesare in vederea inscrierii in programul Saptamanile de vacanta #MTBfun, este necesara prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate prin prezentul formular.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy