CMUSenseability Tech - atelier tehnologie asistivă
Vino ghidat de baston, să înveți să folosești eficient calculatorul!

Participarea este gratuită și se face pe bază de înscriere, completând acest formular.

La început a fost bastonul – un instrument care să ajute nevăzătorii să se deplaseze, cercetând atunci, dar și acum, traseul pentru a depista obstacole. O viață independentă în era tehnologiei este însă susținută de soluții inovative ce transmit informații care, în trecut, erau imposibil de redat.

La atelierele #CMUSenseability Tech aflăm care sunt instrumentele și tehnicile asistive dezvoltate pentru utilizarea calculatorului și cum le folosim, ghidați de doi traineri care le folosesc cu success și au transformat necesitatea într-o carieră în IT - Alexandru Cucu și Ștefan Moisei. Atelierele sunt adresate persoanelor cu deficiențe de vedere care vor să eficientizeze utilizarea calculatorului pentru dezvoltarea personală și profesională.

Trainerii sunt Alexandru și Ștefan, doi tineri nevăzători specialiști în informatică și tehnologii asistive, ambii lucrează în companii IT și sunt implicați activ în dezvoltarea de aplicații și programe accesibilizate nevoilor persoanelor cu deficiențe de vedere.

Integrarea socială este la un click distanță, vino la ateliere să te convingi!

Atelierele se țin pe 19 - 20 ianuarie și 26 - 27 ianuarie, la Universitatea București – Facultatea de Matematică și Informatică. Iar daca descoperi că te pricepi și te pasionează cu adevărat tehnologia, ai șansa să te specializezi în cadrul hub-ului de programare pe care îl avem în plan pentru anul acesta!

Inițiativa aparține AMAis și este susținută de ING Tech.

Nume si prenume *
Your answer
Numar de telefon *
Your answer
Adresa de e-mail *
Your answer
Varsta
Your answer
Ai utilizat sistemul de operare Windows impreuna cu cititorul de ecran Nvda? *
Cum vrei sa folosesti tehnologia dupa acest atelier? *
Your answer
Acest atelier va continua cu modul de programare, te-ar interesa sa participi? *
Primul modul o sa se desfasoare in 2 weekenduri consecutive, 19-20 ianuarie, respectiv 26-27 ianuarie. Pentru care esti disponibil? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service