Cantata la Màquina del temps. Concert a l'auditori de Barcelona
Com sabreu, aquest any la Coral de l'Esmuvi esta preparant una gran cantata coral organitzada pel SCIC, secretariat de Corals Infantils de Catalunya. Durant l'any les corals assajen i aprenen la Cantata i es fa un gran concert conjunt a l'Auditori de Barcelona el 18 de maig de 2019. Arribada a Barcelona a les 9:30 del mati. Concert a les 12:30.
Anirem en autobus la coral i els acompanyants que vulguen venir. Els cantaires no paguen, però els acompanyants paguen l'autobus i l'entrada al concert . El preu per als acompanyants és de 23€ (13€ autobus i 10€ entrada de l'auditori).

El dia 27 d'abril es fa un assaig a La Sénia a la casa de Cultura, amb altres corals participants per a preparar el gran concert. Per sort, al ser tant prop de Vinaròs, cada pare/mare o grups de pares poden portar als seus fills a La Sénia. Horaris del dia 27 d'abril: 10h a 13:30h i de 15:30h a 17h. Cal portar esmozar, dinar, aigua i unes ulleres de sol que fan falta per a l'escenografia.

Omplir un formulari per cantaire diferent. Enllaç a l'auditori de Barcelona. https://www.auditori.cat/ca/unpontdecancons

Cantata de l'any 2016 a l'Auditori de Barcelona
Nom del cantaire
Your answer
Nom del pare/mare
Your answer
Telefon del pare o mare
Your answer
Concert del dia 25 de maig a l'Auditori de Barcelona.
Acompanyants al concert Bus+entrada al concert 23€
Assaig a La Sénia dia 27 d'abril
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service