Ansøgning om plads i juniortilbuddet Talentspirevipper
Med denne formular kan du tilmelde dit barn til Haderslev Musikskoles særlige program - Talent-Spirevipper (og StrygerSpirevipper). Du kan ansøge, hvis denne formular er sendt til dig af dit barns skole, og dit barn er udvalgt til programmet af musikskolens Musikklasseteam.
Ansøgning
Formål
Formålet med Talentspirevipperne er at give 50 børn en plads i musikskolen, med gratis undervisning i op til 3 år. Til gengæld skal de 50 spirevipper være med til at opbygge sammenspilsmiljøer rundt om i kommunen i det, vi kalder Junior Musik-centre.

Hvad får du?
Hvis du bliver udtaget til spirevip-programmet – og takker ja til det – får du undervisning i musikskolen som en almindelig musikskoleelev (værdi: 4.550,- kr/år). Undervisningen foregår med kun dig og din lærer, så du får mest muligt ud af det (solo-undervisning). Derudover forventes det også, at du spiller med på et sammenspilshold i et af de 6 Junior Musik-centre.

Hvad forventes af dig?
Vi forventer, at du

* Møder op til din undervisningstid hver uge (25 minutter per gang – begynder uge 34)
* Øver dig lidt (eller meget) hver uge
* Møder op til sammenspil i dit Junior Musik-center hver uge (først fra uge 37 – 60 minutter per gang)
* Deltager i 3-5 koncerter eller andre arrangementer om året

Og så er det vigtigt, at du melder afbud, hvis du ikke kan komme en dag.

Hvor foregår det?
Din instrumentundervisning foregå som regel på én af musikskolens afdelinger i Vojens eller Haderslev. Men nogle lærere kan lægge undervisningen ude på skolerne.
Dit sammenspilshold foregår i et af de 6 Junior Musik-centre, alt efter hvilket instrument du spiller. Men som regel er det på, eller tæt på din skole.

Skal jeg skal skaffe et instrument?
Det må du meget gerne. Men du kan også låne et af os.

Hvor meget koster det?
Det koster ingenting! Tilbuddet er blevet til gennem finansiering af Statens Kunstråd for en tre-årig periode. Det eneste krav, vi stiller, er, at du deltager og lever op til punkterne under ‘Hvad forventes af dig?’.

Se mere på http://haderslevmusikskole.dk/talentspirevipperne/
Vil dit barn være en del af Talent Spirevipperne? *
Eleven
Fulde navn *
Adresse
Postnummer
By
CPR-nummer
Skole *
Klasse i sæson 2019/20 *
Hvilket instrument spille hun/han på i musikklassen? *
Forældre
Fulde navn *
CPR-nummer
Mailadresse *
Telefonnummer *
Samtykke
De pågældende personoplysning indsamlet af Haderslev Kommunale Musikskole alene, med henblik på at oprette elev og dennes værge i vores IT-system - Speedadmin (leveret af Speedware, Nørrekobbel 7B, 6400 Sønderborg, CVR: 34590176). Alene navn, kontaktoplysninger og CPR-nummer gemmes, og vil udelukkende anvendes til at administrere elevens optag og gang i Haderslev Kommunale Musikskole.
Samtykke *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy