SM5L KYSELY/HAKULOMAKE KILPAILUJÄRJESTÄJILLE
Tällä lomakkeella seurat voivat hakea kauden 2019-2020 miekkailu- ja 5-ottelukilpailujen järjestelyoikeuksia ja kertoa ennakkotoiveita kaudelle 2020-2021. Lomakkeella kartoitetaan myös järjestäjäseuraa tai -organisaatiota syksyllä 2020 järjestettävälle Nuorten kalvan PM -kilpailulle.

Kysely on avoinna 22.2.-15.3.2019. Seurojen yhteyshenkilöitä pyydetään lähettämään kilpailuhakemukset, toiveet ja muu SM5L-kilpailukalenteria koskeva palaute 15.3.2019 mennessä.

Yhteyshenkilön nimi *
Your answer
Seura *
Your answer
Puhelin josta tavoittaa *
Your answer
Sähköposti josta tavoittaa *
Your answer
OSA 1. KAUDEN 2019-2020 KILPAILUJEN JÄRJESTÄMINEN
Tässä osiossa seurat voivat hakea kauden 2019-2020 miekkailu- ja 5-ottelukilpailujen järjestelyoikeuksia ja antaa palautetta tulevan kauden kilpailukalenteriin.

SM5L-kilpailukalenterissa on miekkailun tai 5-ottelun kilpailutapahtumia lähes joka viikonlopulle. Kalenteri rakentuu FIE-, EFC- ja UIPM-kalentereiden pohjalta ja kansainvälisten kilpailukalenterien runko ohjaa Suomessa järjestettävien kilpailujen ajankohtia. Kilpailut ovatkin löytäneet melko vakiintuneet paikat ja järjestävät seurat kaudesta toiseen. Muutoksia voidaan kuitenkin aina tehdä ja siihen tarvitaan kaikkien jäsenseurojen toiveita, ideoita ja apua.

Suomessa järjestettäviä miekkailu ja 5-ottelukilpailuja on kauden aikana 40-60. Se on iso määrä. Kaikki miekkailun ja 5-ottelun lajit, ikäsarjat ja aselajit yhteenlaskettuna on kauden aikana järjestettävänä pelkästään SM-kilpailuja 16, sama määrä Suomen Cup -kilpailuja ja Masters-kilpailuja 7-8. Kilpailukalenteriin lisätään seurojen järjestämiä muita kansallisia kilpailuja mahdollisuuksien mukaan. Näiden lisäksi kalenterissa on kaikki Suomessa järjestettävät kansainväliset FIE-, EFC- ja UIPM-kilpailut.

Kilpailukalenteri on täynnä ja siltikin siinä on joidenkin ryhmien osalta puutteita. Nykyiseen kalenteriin on erityisesti toivottu lisättäväksi miekkailun kansallisia veteraanikilpailuja. Tällä hetkellä O40-O70-ikäisille on Suomessa tarjolla kaksi kilpailua - veteraanien henkilökohtainen ja joukkue SM-kilpailu.

1.1. Seuramme hakee seuraavien SM-, Suomen Cup- ja/tai Masters-kilpailujen järjestelyoikeuksia (merkitse kilpailu ja toivottu ajankohta esim. 9-10/2019)
Your answer
1.2. Seuramme hakee muun kansallisen kilpailun järjestelyoikeuksia (merkitse kilpailu ja toivottu ajankohta esim. 9-10/2019)
Your answer
1.3. Seuramme tekee yhteistyötä toisen seuran kanssa ja järjestämme kilpailut yhdessä (kerro seura ja mitä kilpailua olette toteuttamassa yhdessä)
Your answer
1.4. Toiveita liitto- ja/tai seurayhteistyölle
Your answer
1.5. Kehittämisideoita ja vapaa palaute
Your answer
OSA 2. NUORTEN KALVAN PM 2020 -KILPAILUN JÄRJESTÄMINEN
Tässä osiossa kartoitamme järjestäjäseuraa tai -organisaatiota Nuorten kalvan PM 2020 -kilpailulle.

Kilpailu järjestetään kiertävästi kahdeksan NFU-jäsenmaan kesken. Vuoden 2020 mestaruuskilpailu järjestetään Suomessa, alustava ajankohta on syys-lokakuu 2020, kilpailtavat sarjat U20 ja U17 sekä U20 joukkuekilpailu, mahdollisesti myös U15 ja U13 sarjat. Liitto on vahvasti tukemassa järjestävää seuraa, ja viestinnässä sekä liiton sponsoriyhteistyössä tämä kansainvälinen kilpailu tullaan nostamaan yhdeksi liiton kärkihankkeista.

Vilnassa Liettuassa järjestetyssä vuoden 2018 mestaruuskilpailussa osallistujia oli lähes 450, ja kilpailijoita oli Suomen, Ruotsin, Viron, Liettuan, Latvian, Tanskan ja Norjan lisäksi mm. Valko-Venäjältä ja Kroatiasta.

2.1. Seuramme on kiinnostunut kilpailun järjestämisestä *
2.2. Seuramme tekee yhteistyötä toisen seuran kanssa ja voimme järjestää kilpailun yhdessä (kuvaile järjestäjäorganisaatio)
Your answer
2.3. Toiveita liitto- ja/tai seurayhteistyölle
Your answer
2.4. Kehittämisideoita ja vapaa palaute
Your answer
OSA 3. KAUDEN 2020-2021 KILPAILUJÄRJESTÄJIEN ENNAKKOKARTOITUS
Tässä osiossa kartoitamme seurojen suunnitelmia ja toiveita kaudelle 2020-2021.

Seurapäivillä 2018 liiton jäsenseurat esittivät toiveita siitä että kilpailukausia suunniteltaisiin ja kilpailujen järjestelyoikeuksia voitaisiin hakea nykyistä aikaisemmin. Tämä helpottaisi seurojen toiminnan suunnittelua ja mm. kilpailujen salivarauksia ja viestintää. Toiveena nousi esiin myös se että seurat järjestäisivät SM-kilpailuja kiertävästi, ja seurojen toiveita siitä minkä aselajin ja ikäsarjojen SM-kilpailuista seurat ovat ensisijaisesti kiinnostuneita kuultaisiin hyvissä ajoin. Seurojen käymässä keskustelussa toivottiin myös nykyistä enemmän yhteistyötä, kilpailujärjestelyjen harjoittelemista ja talkooväen lainaamista yli seurarajojen: siirretään hyviä käytäntöjä ja rutiineja kaikille, opitaan ja tehdään yhdessä.

3.1. Seuramme on kiinnostunut SM-kilpailun järjestämisestä *
3.2. Seuramme on kiinnostunut Suomen Cup -kilpailun järjestämisestä *
3.3. Seuramme on kiinnostunut Masters-kilpailun järjestämisestä *
3.4. SM-, Suomen Cup- ja/tai Masters-kilpailut joiden järjestämistä seuramme suunnittelee ja toiveajankohta (kerro kilpailu ja suunnitelmissa oleva ajankohta esim. 4/2021)
Your answer
3.5. Muu kansallinen kilpailu jonka järjestämistä seuramme suunnittelee ja toiveajankohta (kerro kilpailu ja ajankohta esim. 4/2021)
Your answer
3.6. Kehittämisideoita ja vapaa palaute
Your answer
SEURAMME TOIVOO YHTEYDENOTTOA
KIITOS!
Tehdään yhdessä!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service