Τρέχουμε μαζί στο Μαραθώνιο Αθήνας 2017 με την ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ-κίνηση
#UniteforParkinsons
#KinisouMaziMas

Σας προσκαλούμε όλους στον Μαραθώνιο Αθήνας 2017, ώστε «Ενωμένοι για το Πάρκινσον» να γιορτάσουμε και ενισχύσουμε την προσπάθεια όλων των μελών μας για μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας και την παρουσία σας στον Ημιμαραθώνιο 2017 και σας καλούμε τώρα στο Μαραθώνιο, στις 12 Νοεμβρίου 2017 να τρέξουμε και πάλι μαζί, για καλό σκοπό.

Μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς σε αυτή την προσπάθεια παίρνοντας µέρος στον αγώνα 5χλµ ή αγοράζοντας απλά το αυτοκόλλητο της ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ κίνηση, για να την ενισχύσετε. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να συμμετέχετε, με τα χρώματα μας!

H ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ κίνηση (Ελληνική εταιρεία εθελοντών και ασθενών με νόσο Πάρκινσον) μέλος της EPDA-European Parkinson’s Disease Association, έχει ως σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών της, την ενημέρωση, την κατανόηση και την εκπαίδευση αναφορικά με τη νόσο, τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους και τέλος, την προαγωγή της επιστημονικής έρευνας για τη θεραπεία της νόσου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ ΜΕΧΡΙ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΛΗΓΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ κίνηση!

Διαδώστε τα #UniteforParkinsons #KinisouMaziMas, ώστε να δώσετε παλμό στους αθλητές μας.

Γραμμή Βοήθειας Πάρκινσον ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ - κίνηση: 210. 222 44 66 (10:00-18:00)
Facebook: EPIKOYROS.kinesis
E-mail: epikouros.kinisi@outlook.com ή info@parkinsonportal.gr
Ιστοσελίδα: www.parkinsonportal.gr

Όνομα *
Your answer
Επώνυμο *
Your answer
Φύλο
Ημερομηνία γέννησης *
MM
/
DD
/
YYYY
Τηλέφωνο *
Your answer
Κινητό *
Your answer
Διεύθυνση Κατοικίας (Οδός, αριθμός, Τ.Κ., Περιοχή) *
Παρακαλώ, σημειώστε την ακριβή διεύθυνση κατοικίας σας, σε περίπτωση που θελήσετε να αποστείλουμε ταχυδρομικά την απόδειξη πληρωμής.
Your answer
e-mail *
Your answer
Σχέση με τη νόσο Πάρκινσον *
Επιλέξτε διαδρομή *
Κάθε συμμετέχων θα λάβει τον αριθμό Συμμετοχής δρομέα με ενσωματωμένο chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και την επετειακή αθλητική μπλούζα της ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ κίνηση (Ενισχυμένο). Αν δεν θέλετε να τρέξετε στον Μαραθώνιο αλλά να είστε απλώς παρόντες ή επιθυμείτε να τρέξετε με δική σας ατομική εγγραφή στο ΣΕΓΑΣ, τότε μπορείτε να προμηθευτείτε το αυτοκόλλητο της ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ κίνηση για τη μπλούζα σας, με σκοπό να την ενισχύσετε! ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι συμμετοχές για τον πρωινό Αγώνα δρόμου 5χλμ είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!
Μέγεθος μπλούζας (αθλητική στενή γραμμή) Προσοχή: επιλέγετε το μέγεθος μόνο εάν έχετε επιλέξει το ενισχυμένο πακέτο)
Πληρωμή συμμετοχής *
Η κατάθεση του ποσού γίνεται στην τράπεζα Alphabank. IBAN: GR 08 0140 341 0129 00200 2000 650 Δικαιούχος : ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην κατάθεση πρέπει να αναφέρετε υποχρεωτικά ως αιτιολογία κατάθεσης το επίθετό σας, δίπλα τον αριθμό των χιλιομέτρων που θα λάβετε μέρος και έπειτα τη λέξη πρωί ή απόγευμα π.χ εάν θέλω να τρέξω στα 5χλµ (πρωί) θα γράψω ως αιτιολογία papadopoulou5proi. Αντίστοιχα, αν επιθυμείτε ΜΟΝΟ το αυτοκόλλητο (papadopoulou-aftokolito)
Υπεύθυνη Δήλωση *
Συµµετέχω στον αγώνα µε απόλυτη προσωπική µου ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο. Παραιτούµαι από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζηµιά από οποιαδήποτε αιτία στη διάρκεια του αγώνα ή αµέσως µετά το τέλος του. Συναινώ στην ελεύθερη χρήση των προσωπικών στοιχείων / του ονόµατος / εικόνας µου από τα ΜΜΕ, τους διοργανωτές και τους χορηγούς της διοργάνωσης για προωθητικούς λόγους. Τέλος δηλώνω ότι έχω διαβάσει όλους τους όρους συµµετοχής στην επίσηµη ιστοσελίδα της διοργάνωσης καθώς και τις σχετικές πληροφορίες και τις αποδέχοµαι.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms