Prijava za Goranske Eko Kampove
Poštovani,

pred Vama se nalazi prijava za Goranske Eko Kampove, koje organizuje Pokret gorana Novog Sada, u Sremskim Karlovcima. Ovog letnjeg raspusta organizujemo 5 tematskih Goranskih Eko Kampova (GEK) sa bogatim edukativnim i rekreativnim sadržajem za decu od 6 do 12 godina.

Družina Pticoljub, Buboljub, Cvetoljub, Medoljub i Drvoljub da pozivaju da postaneš šumski detektiv, da odgajiš svog leptira, da saznaš ko to ima mali kljun i duge noge, da pripremiš sve za lekoviti špajz i budeš pčelin saputnik na njenom medenom putovanju.

Sa ovom družinom ćeš provesti 3 nezaboravna dana i 2 noći u Sremskim Karlovcima, na obroncima Fruške gore, Stražilovu i Dunavcu.

Kampove će voditi stručni saradnici Pokreta gorana iz različitih oblasti, koji imaju iskustva u radu sa decom navedenog uzrasta, a sa decom će sve vreme biti kamp lideri.

Tokom kampa deca su smeštena u "Ekološkom centru Radulovački" (www.ekoloskicentar.org).

Cena pojedinačnog kampa je 7.200,00 RSD i obuhvata:
smeštaj i ishranu (pun pansion i užinu), izlete u prirodi (vožnja katamaranom), radni i edukativni materijal, poklon paket, stručno vodstvo.

Uplata za učešće na kampu je na dva načina:

1. na žiro račun Pokreta gorana Novog Sada: 340-1458-18 sa naznakom:
"Učešće na kampu - Ime odgovarajućeg kampa"
primalac: Pokret gorana Novog Sada, Sutjeska 2, 21000 Novi Sad.

2. lično, prilikom dolaska na kamp

Dodatne informacije putem e-mail: office@pokretgorana.org.rs ili putem brojeva telefona 021 451 788 021 881 027 060 0523 865.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service