Inscripció activitats MOSTRA D'ART 2021
Aquest formulari dóna l'opció d'apuntar-se a diverses activitats complementàries en motiu de la 18a Mostra d'Art Jove de la Conca de Barberà. CAL OMPLIR UNA INSCRIPCIÓ PER A CADA PERSONA PARTICIPANT.

Gina Sandúa March, veïna de Solivella exposa la seva obra a la Mostra d'Art consistent en una combinació d'una sèrie de treballs de disseny gràfic, fotografia i brodats.

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES:

-INAUGURACIÓ: dijous 2 de desembre; 6 de la tarda.

-VISITA AMB L'ARTISTA (Visita guiada amb l'artista a l'esposició): divendres 10 de desembre, a les 6 de la tarda, i dissabte 11 de desembre, a les 12 del migdia.

-TALLER AMB L'ARTISTA (Creació de petites obres d'art, realitzades amb les tècniques de collage i brodat sobre paper): dissabte 11 de desembre, a les 5 de la tarda.L'organització es reserva el dret de modificar la programació anunciada, així com de decidir-ne la suspenció. Caldrà en tot moment respectar la normativa de seguretat i prevenció de la Covid-19.Protecció de dades personals

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de setembre, sobre la Protecció de Dades de caràcter Personal, et fem coneixedor/a que les teves dades personals que d'aquesta comunicació estan incorporades en un fitxer responsabilitat del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. La finalitat d'aquest fitxer és gestionar la relació i informar-te dels nostres serveis. Aquestes dades no seran trameses a terceres persones. Si desitja exercir els drets d'accés, testificació, cancel·lació o oposició, pot dirigir-se a: Consell Comarcal de la Conca de Barberà. C/ Sant Josep, 18, 43440 Montblanc (Tarragona) o enviar un e-mail a cccb@concadebarbera.cat

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
Municipi *
Telèfon mòbil *
Correu electrònic *
Any de naixement *
Escull una o diverses dates proposades de les activitats complementàries a l'exposició *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy