Chestionar: Tineri în Sascut
Salut,

În perioada mai 2019 – aprilie 2020, un grup de inițiativă format din tineri din Sascut și Bacău (voluntari ai Asociației pentru Dezvoltare Activă ADA) au implementat proiectul ”Solidar în #Sascut2019 – Satul European de Tineret”, un proiect ce și-a propus să dezvolte oportunități de implicare, dezvoltare personală, profesională și socială pentru tinerii din comuna Sascut.

Proiectul se apropie cu pași repezi de final, însă ne dorim să lăsăm ceva durabil în urma noastră, iar tot ceea ce a reprezentat anul 2019 prin programul „Satul European de Tineret” pentru comuna Sascut să nu rămână doar un eveniment singular, ci dimpotrivă, să reprezinte punctul de plecare pentru mișcarea de tineret din comuna Sascut.

Pentru a ne asigura că lucrurile frumoase începute anul trecut vor continua să se întâmple, este important ca tinerii să fie susținuți inclusiv de factorii de decizie (reprezentanții autorităților publice, ai instituțiilor de învățământ și ai celorlalte instituții publice din comună, mediu privat etc.) inclusiv prin politici de tineret relevante în raport cu nevoile și provocările tinerilor.

De aceea, elaborăm Strategia de Tineret a comunei Sascut - prima strategie dedicată tinerilor din mediul rural, atât în comuna voastră, cât și în țară.

Iar pentru că strategia este despre și pentru tinerii din comunitatea ta, avem nevoie de ajutorul tău! Te rugăm să completezi cu atenție următorul chestionar. Înainte de toate, vrem să te asigurăm că răspunsurile tale vor fi anonime și sunt extrem de importante pentru noi. De asemenea, îți mulțumim pentru sinceritate și pentru faptul că vrei să completezi acest chestionar.

Pe scurt, în prima parte a chestionarului, te rugăm să ne spui câteva informații despre tine. Aceste informații ne ajută să înțelegem mai bine răspunsurile tale, având în vedere o serie de criterii precum vârstă, gen, oportunități, statut social etc.

În cea de a doua secțiune te rugăm să ne răspunzi la câteva întrebări generale despre provocările, problemele, nevoile, facilitățile și oportunitățile pe care le au tinerii din comuna Sascut.

Următoarele secțiuni conțin întrebări punctuale despre educație, viața profesională, identitatea europeană, voluntariat și implicare civică, cultură, artă și multiculturalism, sănătate, stil de viață sănătos și siguranță fizică, timp liber, sport și agrement.

În ultima secțiune, te rugăm să spui ce a însemnat pentru tine programul ”Satul European de Tineret” și cum vezi continuarea activităților de tineret la nivel local.

Cu prietenie,
Tinerii voluntari din Sascut
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy