Ekspedisjon/tur NHHS Ekspedisjon 2020
NHHS Ekspedisjon planlegger å arrangere flere turer og ekspedisjoner i løpet av kalenderåret 2020, og er i full gang med planleggingen av det. Vi ønsker i den anledning å gjennomføre en undersøkelse for å finne ut hvilke turer det er størst interesse for. Hovedsaklig er det desse alternativene det står mellom, men vi er åpne for forslag. Om du skulle finne en tur interessant, ønsker vi gjerne at du krysser av selv om du vet du ikke kan i det aktuelle tidpunktet, slik at vi vet at interessen er der. Ikke nøl med å ta kontakt om det skulle være spørsmål!

//

NHHS Ekspedisjon is currently planing next years trips, and wants your opinion. Please answer in the poll below, and if there are other destinations you would like to pay a visit, just write them. Don't hesitate getting in touch if there are any questions!
Fornavn/First name: *
Your answer
Etternavn/Surname: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Kull/class: *
Hvilken tur høres mest interessant ut? (flere kan velges) // Which alternative(s) is/are the more interesting? *
Required
Hvor sannsynlig er det at du blir med på ekspedisjon om turen(e) du har valgt blir arrangert? (Helt uforpliktende) // How likely is it for you to join the trip(s) you have chosen, if one of them is going to be arranged? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service