bit.do/kiten2019 инфо и записване за лагер-школата по информатика Китен: 15 август-5 септември 2019
Лагер-школата по програмиране КИТЕН 2019 е организирана от Яшу (Явор Никифоров) и екип, натрупали опит в пътувания с деца от над 25 предишни лагер-школи (провеждани на Юндола, Видин, Благоевград, Боровец, Дупница, Шумен, Созопол и Варна). А цели 7 от досегашните лагер-школи проведохме в Китен. Сигурно вече сте идвали там с нас, но сега ще е е по- яко! Upgrade-ваме хотела! Настаняването ни ще е на ново, по- уютно място, за пръв път ще сме в GREEN PARK KITEN http://www.vistalis.bg/hotel-green-park-p1i40std/?tab=6

Може да изберете да участвате за целият период от 22 дни обучения и приключения или ако още се чудите- ще може да удължавате престоя си дори сега да се запишете за само един от етапите:
Етап 1: 5 дни обучения и приключения и 4 нощувки от 15 август до 19 август
Етап 2: 5 дни обучения и приключения и 4 нощувки от 20 август до 24 август
Етап 3: 6 дни обучения и приключения и 5 нощувки от 25 август до 30 август
Етап 4: 6 дни обучения и приключения и 5 нощувки от 31 август до 5 септември
Прегледайте всичко написано и може веднага да попълните полетата надолу и да натиснете submit, или първо да прочетете по- подробна информация за:
-Екипа ни
https://docs.google.com/document/d/1jvcnC969XpiERBLzGqK3UxknnEFDfU7XpFoOM52bGoE
-Начинаещите
https://docs.google.com/document/d/1caekafkEqlEcNsUpc5MaJEFUVo5nKMy-j3GbVbkxwYI
-Напредналите
https://docs.google.com/document/d/1ED22iKvTFErUf3xZQy6cZO4mAHyT5IyfZpSk3aw9Sys
-Приключенията, пътешествията и простотиите
https://docs.google.com/document/d/16qKH2qSlRKcLRxtaEpUrHJ8wu8tkRdvS6f_vTEWz6GI
-Правилата ни
https://docs.google.com/document/d/1NAsuc9RpcJ3AE4ZN3GbND6GCNiRNcCvZ1XdeYn4lW-8
-Пътуване и етапи
https://docs.google.com/document/d/18Q6grTYE4aNSwrMSVbcqiZhYgFH0UMUx-JvhIn47aYE
-Пари
https://docs.google.com/document/d/1grhjaosd9W3p6FB7MUc4Sd4CcBndL6zvodjBxvqAr3o
-Донесете си!
https://docs.google.com/document/d/1bchZkRW7BckMI7zbdPip8Ezkh4qxbxl-a_9WPQMI9to

Молим Ви да не се записвате преди да сте сигурни, че ще идвате, защото многократно се случва да заплатим билети и резервации за деца, които в последния момент се отказват. В такива моменти имаме възможност да им възстановим само част от заплатената сума. Най-затрудняващо за организацията на лагер-школата ни е, когато разберем за отказа ви чак на самата гара. В този случай ни е най-трудно да възстановим платени суми. Дори и да не сте ни заплатили участието си на лагер-школата, ние вече сме направили разходите за участието Ви и ще дължите неустойка за така късно отменена регистрация!
В случай че отказът ви е по основателни причини (например и предимно здравословни), се стараем да възстановим почти цялата заплатена от участника сума.

Отново разчитаме на съдействието на Сoфийската математическа гимназия и други образователни организации, които ни помагат с техника и не само, но се гордеем, че цялата лагер-школа е инициатива на екип от независими професионалисти (моля, ако е нужна допълнителна информация за лагер-школата, се обръщайте само на gsm 0897423441 или ни пишете на nikiforoff@gmail.com

Три имена на участника *
Your answer
Познаваме ли се от школи досега? (Отговорът на този въпрос ще ни ориентира какви групи да планираме за школата.) *
(В случай че никой от готовите отговори не се отнася за детето, моля, изберете other и опишете по-подробно какви школи е посещавал юнакът и с какви задачи се е преборвал напоследък.)
Required
gsm на родител *
(Ще го ползваме само за някакви спешни неща.)
Your answer
e-mail
Вероятно нищо няма да ви пратим... или може би някъде около 5-ти август някакви новини, които така и така ще ги напишем и тук... Но пък знае ли човек, може и да ви включим в някоя злобна спам листа...
Your answer
gsm на дете *
Важно е децата да носят постоянно с тях този gsm и да им е зареден, защото ще ги търсим на него при нужда. По време на обученията звукът трябва да е изключен! Важно е и децата да са записали наши gsm-и само за разни странни ситуации, като "Яшу, водата в морето ми е много гореща, стига си се пекъл и ела да изстудиш морето!"
Your answer
Ще си носите ли лаптоп? *
Много ще ни улесните да планираме школата, ако си донесете собствен лаптоп, защото иначе ще ни се наложи да измисляме още един комп за носене :) Вие пък ще свиквате на наш компютър и после вкъщи наново на друг... Кофти си е!
Кога ще се включиш в групата ни? *
Избра ли кога започва твоето приключение? Ако няма да стартираш едновременно с някой от етапите, цъкни other и опиши кога ще те докарат родителите ти. Такъв вариант е неподходящ, ако ще си в начинаещите групи, начинаещите стартират само точно с началото на етапите
До кога ще участваш на лагер-школата? *
Ако това, което сега избереш не ти стигне е възможно и да удължиш престоя си срещу доплащане в последния момент, ама ще е по-яко (и ще ти е по- евтино), ако и отсега си сигурен! Ако искаш родителите ти да те вземат в различни моменти от нашите отпътувания, избери other и напиши на кой ден ще те вземат от хотела ни!
Младежът има ли специфични здравословни проблеми, за които трябва да знаем (или пък хранителен режим)?
Your answer
Kлас на младежа *
Кой клас ще бъде лапето през учебната 2019/2020?
Училище *
Моля, тук посочвайте и града, ако е различен от София, например "125то" или "МГ Варна" или "НПМГ"
Your answer
Рождена година на детето *
Моля, попълнете само четирицифреното число несъкратено, без други букви и знаци, примери: 2007, 1999
Your answer
Рожден месец на детето *
Рожден ден от месеца *
Моля, попълнете само едно число - деня от месеца, например 31 или 17
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service