Όρτσα τα πανιά!
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου διοργανώνει ιστιοπλοϊκό διήμερο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε παλαιότερους αποφοίτους των Σχολών του να «ξεσκονίσουν» τις γνώσεις τους, αλλά και σε νέους ενδιαφερόμενους, μη κατόχους διπλώματος skipper, να έχουν μια σύντομη, πλην ουσιαστική, εμπειρία ταξιδεύοντας στα μελτέμια του Αιγαίου και περνώντας μια νύχτα σ’ ένα ιστιοπλοϊκό!

Στη δραστηριότητα θα χρησιμοποιηθούν ιδιόκτητα ιστιοπλοϊκά σκάφη μελών του Ν.Ο.Σ.

Η εκκίνηση θα δοθεί το μεσημέρι του Σαββάτου 01 Αυγούστου (13.00) από το λιμανάκι του Φοίνικα (μαρίνα) και ο προορισμός θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες (πιθανότατα κάποια παραλία της Κύθνου ή της Σερίφου), όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

Το βραδάκι, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επισκεφτούν το ταβερνάκι της παραλίας ή να μαγειρέψουν εντός των σκαφών.

Το μεσημέρι της επόμενης μέρας (Κυριακή), θα ξεκινήσουμε το ταξίδι της επιστροφής στο Φοίνικα, προκειμένου να φτάσουμε με το φως της μέρας.

Οι ώρες στη θάλασσα υπολογίζονται σε περίπου 4-6 (πάντα αναλόγως των συνθηκών) για κάθε μπράτσο (διαδρομή).

Η συμμετοχή έχει ορισθεί στο συμβολικό ποσό των 25€/άτομο, ώστε να καλυφθούν τα λειτουργικά μικροέξοδα των σκαφών. Λόγω του περιορισμένου χώρου, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας,

Το κόστος συμμετοχής των 25€/άτομο έχει εντελώς συμβολικό χαρακτήρα, ώστε να καλυφθούν τα λειτουργικά μικροέξοδα των σκαφών, και περιλαμβάνει:

- Το ταξίδι και τη διαμονή στο σκάφος (σε κουκέτες)
- Έμπειρους skippers ως υπεύθυνους σε κάθε σκάφος
- Τα πόσιμα νερά

Δεν περιλαμβάνεται ότι δεν αναφέρεται παραπάνω και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους ότι νομίζουν πως θα χρειαστούν για το υπόλοιπο των δύο ημερών (φαγητό/snacks/πρωινό, αναψυκτικά/αλκοόλ κλπ)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
 Μαγιώ & πετσέτα
 Καπέλο
 Αντηλιακό
 Αντιανεμικό ή/και φούτερ/fleece ζακέτα (για το βραδάκι)
 Μαξιλαροθήκη & Υπνόσακος ή 2 σεντόνια (θα υπάρχουν μαξιλάρια)
 Είδη καθαριότητας & ατομικής υγιεινής

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
 Liposan
 COMPEED ή παρόμοια προϊόντα για φουσκάλες κλπ
 1-2 πλαστικές σακούλες για παν ενδεχόμενο
 Σαγιονάρες
 Φακός κεφαλής


ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν ότι λαμβάνουν μέρος σε μία δραστηριότητα στη Φύση, με ότι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται, και αναλαμβάνουν πλήρως και απόλυτα την ατομική τους ευθύνη για τη συμμετοχή τους.

Οφείλουν δε να ακολουθούν τις οδηγίες των Καπετάνιων και των Συνοδών και να ενημερώνουν άμεσα για πάσης φύσεως προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζουν.

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να διαφοροποιήσουν τις διαδρομές ή να ματαιώσουν μέρος αυτών, αν κι εφόσον παραστεί ανάγκη ή θεωρήσουν πως προκύπτει θέμα ασφάλειας για τους συμμετέχοντες.

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αποκλείσουν από τη δραστηριότητα ή μέρος αυτής άτομα που δε συμμορφώνονται με τις οδηγίες ή αν κρίνουν πως δεν είναι ικανά.

Όλοι ανεξαιρέτως οι συμμετέχοντες οφείλουν να διαβάσουν προσεκτικά όλα τα παραπάνω και να σεβαστούν απόλυτα το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της εκδρομής, προκειμένου να εξασφαλισθεί η επιτυχής διεξαγωγή της, χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

Η συμπλήρωση της Φόρμας αυτής αποτελεί απαραίτητο & απαράβατο όρο για τη συμμετοχή στη συγκεκριμένη εκδρομή. Η δε υποβολή της ενέχει χαρακτήρα ενυπόγραφης αποδοχής των παραπάνω από τους συμμετέχοντες.

Όλα τα παρακάτω στοιχεία συγκεντρώνονται για τη διευκόλυνση της διεξαγωγής της εκδρομής. Καθώς κάποια από αυτά ίσως αποτελούν ευαίσθητα, προσωπικά δεδομένα, οι διοργανωτές δεσμεύονται ρητώς να μην τα αποκαλύψουν/μοιραστούν με οιονδήποτε τρίτο ή/και πέραν του σκοπού της συγκεκριμένης εκδρομής.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο, 20 Ιουνίου
12.30 – Συγκέντρωση στο λιμανάκι του Φοίνικα – Τακτοποίηση στα σκάφη
13.00 – Αναχώρηση (περίπου)
18.00-19.00 – Άφιξη στον προορισμό – Αγκυροβολία- Μπάνιο, τραγούδι, χαρά!


Κυριακή, 21 Ιουνίου
08.00 – Ξύπνημα – Πρωινό
09.30 – Μπάνιο, τραγούδι, χαρά!
14.00 – Αναχώρηση για Φοίνικα
19.30 (περίπου) – Άφιξη στον Φοίνικα

(Οι χρόνοι είναι ενδεικτικοί και ενδέχεται να υπάρξουν μικρές τροποποιήσεις από τους Διοργανωτές, αν κι εφόσον κριθεί απαραίτητο.)

Αποδοχή Όρων *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy