Ja, ik schrijf me in voor de reeks TRE®, Tension Release Exercise, startend op 26/09/2019
in Triamant/ Leefpunt Ronse, Oscar Delghuststraat 4, 9600 Ronse, 20u30-22u
met op het programma TRE®
begeleiding: Els Soetaert
Email address *
TRE®, Tension & Stress Release Exercise
TRE®, Spanning Ontladende Oefening, ontwikkelt door David Berceli, gebruikt het natuurlijk vermogen van het lichaam, om zich te ontdoen van diepe stress : ontladen door te trillen. Deze zelfhulp-methode om tot 'neurogeen trillen' te komen word je aangeleerd door Els tijdens een 3-delige reeks: zeven eenvoudige oefeningen die aanpasbaar zijn aan iedereen zijn conditie bereiden ons voor tot het trillen. Over dit natuurlijk fenomeen wordt de nodige achtergrond gegeven. Mensen voelen zich lichter en stress gerelateerde klachten verzachten aanzienlijk. Zo helpt TRE® om het dagelijkse leven makkelijker aan te kunnen. Breng deken en kussen mee. Wees welkom !
Voor iedereen !

startdatum > donderdagavond 26 september 2019, 20u30-22u
verdere data > 3, 10 oktober 2019
> deelname prijs 50 €, vroegboek 40 € (ten laatste ingeschreven en voorschot betaald vóór 1 september 2019)
In combinatie met de reeks TaB dezelfde avonden voor TRE > 85 €, vroegboek 80 € (voor 1 september ingeschreven en voorschot betaald)
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
E-mail *
Your answer
telefoon / GSM *
Your answer
Ik ga akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden : de inschrijving is pas volledig bij een voorafbetaling van 10 € op reknr. BE12 1420 6310 5292 met melding van TRE + Startdatum + Naam deelnemer *
Required
de workshop gaat door bij een minimum van 6 deelnemers - bij annulatie van de workshop door Els Soetaert Aquatouch verkrijg ik mijn betaling 100% terug - bij annulatie of afwezigheid op de workshop van mijnentwege behoud Els Soetaert Aquatouch de voorafbetaling van 10 € als tegemoetkoming voor administratieve kosten *
Required
Ik ben nog niet ingeschreven op de nieuwsbrief en door mijn woonstreek in te vullen wens ik me in te schrijven op de nieuwsbrief AQUATOUCH gets in touch Mijn woonstreek is :
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service