Formular de înscriere la cursurile PACT pentru Patrimoniu
Asociația de Dezvoltare Economică și Regională (ADER) vă invită să participați la cursurile organizate în cadrul proiectului „Bucovina: Regenerare rurală prin implicarea comunității”, finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, Axa prioritară - Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, cod MySMIS2014+ 151477.

Tematica cursurilor:
  • Formare și organizare comunitară;
  • Managementul destinațiilor din mediul rural;
  • Managementul proiectelor comunitare cu abordare participativă.
Vor fi organizate câte 2 serii de cursuri. Prima serie va avea loc în perioada 28 iulie – 3 august.

Pentru fiecare curs vor fi selectați 10 participanți din cadrul ONG-urilor și partenerilor sociali și reprezentanți ai actorilor sociali, aleși locali, personal din autoritățile și instituțiile publice locale (personal de conducere și de execuție). Vor fi organizate câte 2 serii pentru fiecare curs, participarea fiind gratuită pentru participanții care îndeplinesc condițiile de apartenență la grupul țintă.  

Dosarul pentru fiecare participant va cuprinde următoarele documente:
  • Formular Grup Țintă (se va completa în cadrul cursului)
  • Copie CI
  • Adeverință salariat/membru (cu număr de înregistrare înainte de începerea cursului)
Atenție! Pentru verificarea apartenenței la grupul țintă vă rugăm să transmiteți copia CI și adeverința de salariat/membru la adresa de e-mail adersuceava@gmail.com sau la numărul de telefon 0741741930 (WhatsApp), cu cel puțin 3 zile înainte de începerea cursului ales. 

Pentru participanții selectați care se află la peste 50 de km depărtare de locația cursului se asigură gratuit 2 nopți de cazare (la cerere) și decontarea ulterioară a cheltuielilor de transport (maxim 50 de lei de participant). 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume și prenume *
Instituția pe care o reprezentați *
Telefon *
E-mail *
Localitatea de domiciliu *
Selectați opțiunea/opțiunile de curs la care doriți să participați (Seria 1): *
Required
Aveți nevoie de cazare pe perioada cursului? (numai pentru participanții cu domiciliul la peste 50 de km de locația cursului) *
Aveți nevoie de decontarea transportului? (numai pentru participanții cu domiciliul la peste 50 de km de locația cursului) *
Pentru mai multe informații ne puteți contacta la adresa de e-mail adersuceava@gmail.com sau la numărul de telefon 0741741930 (Paul IVAN, Responsabil Grup Țintă). 
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy