Формуляр за кандидатстване за Национален лидерски форум на Студентските съвети
За трета поредна година екипът на ABLE организира Национален форум на студентските съвети на българските висши учебни заведения между 19 и 21 май 2017 г. в гр. Казанлък. Форумът е отворен за кандидатстване от представители на всички студентски съвети в страната до 18:00 ч. на 15 май 2017 г.

На предходните събития лектори бяха известни и доказали експертизата си личности като проф. Николай Денков (министър на образованието, предприемач и ръководител на международни научни програми), Саша Безуханова, Кирил Петков (ръководител на Харвардски Курсове към Софийския университет), проф. Десислава Бошнакова (преподавател по ПР и организатор на TEDxNBU) и Парис Чилдрес (бивш директнор на Google Bulgaria).

За присъствие на събитието се изисква да кандидатствате като попълните формата по-долу. Целта на Националния форум е споделяне на опит и добри практики между студентските съвети, подобряване на знанията и уменията на участниците по ръководене на проекти, водене на преговори и дигитален маркетинг.

Само избрани участници ще могат да се включат в събитието при следните условия:

- всички избрани участници получават стипендия за обучителни лекции от професионални лектори, специалисти в областта си и успешни практици.

- одобрени участници покриват своя престой от 50 лв (2 нощувки и пълен храноден).

- одобрени кандидати, участвали на Регионален форум на студентските съвети в София или Варна получават пълна стипендия и не заплащат за своя престой.

- участниците е необходимо сами да осигурят транспорта си.

Желаещите да вземат участие в регионалния форум е необходимо да попълнят настоящата регистрационна форма най-късно до 18:00 ч. на 15 май 2017 г.

Официален старт на събитието: 19ти май, 18:00 ч., хотел Казанлък.

Три имена: *
Your answer
Вашият имейл: *
Your answer
Вашият телефон: *
Your answer
От кой Студентски съвет/факултетен студентски съвет си? *
Your answer
Каква специалност изучаваш? *
Your answer
От колко време си в студентски съвет? *
Your answer
В кой курс си? *
На каква длъжност си, в кои комисии участваш? *
Your answer
Колко време си отделял/а досега за работа в студентски съвет? *
Как лично вие допринесохте за изграждане на качествени партньорства и организиране на събития за вашия студентски съвет? *
Your answer
Защо вие лично отделихте време и усилия за изграждане на точно тези партньорства и организирането на точно тези събития за вашия студентски съвет? *
Your answer
Какъв е бил резултата от изграденото партньорствата? Как събитията са допринесли за добруването на студентите във вашия университет? *
Your answer
Имаш ли алергии или специфични здравословни изисквания, за които трябва да знаем? *
Your answer
Тук може да напишеш своите очаквания от форума, коментари, съвети и допълнителни неща, които искаш да споделиш с организаторите.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.