Štandovi -  FantaSTikon 15.-17. ožujka 2024.
Ispunjavanjem ovog obrasca se iskazuje interes za izlaganje na štandu u sklopu konvencije FantaSTikon, 15.-17. 3. 2024., na FESB-u.
Prijave su otvorene i za prodajne i za prezentacijske štandove do ponoći 29.2.2024.
Štand je rezerviran tek nakon potvrdnog maila kojeg će organizatori uputiti izlagaču najkasnije 4.3.2024.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naziv izlagača
*
Link na stranicu o izlagaču (ako postoji)
za dijeljenje na FantaSTikonovim stranicama
Kontakt osoba
*
Kontakt e-mail
*
Kontakt telefon
Kontakt prema osobi koja će biti dežurna za štandom. Ovaj oblik komuniciranja će se koristiti samo u slučaju hitnosti, na licu mjesta.
Tip štanda
Clear selection
Veličina štanda
*
Štandovi se sastoje od školskih klupa dimenzija 130*50 cm. Uz svaki štand dolaze dvije stolice. Ako je potrebno više od toga, molimo da nadopišete u drugu opremu.
Druga potrebna oprema i zahtjevi
Na primjer, pristup struji (produžni kabel) i internetu za kasu (otvoreni internet za privatne poslove je dostupan svim posjetiteljima), prostor za pingvin reklamu, blizina drugog štanda i slično.
Uređenje štanda
Organizatori osiguravaju samo klupe, bilo kakvu dekoraciju, tipa stolnjaka i slično, molimo da ponesete sami.
U FantaSTikonov nagradni fond doniram
Fond se koristi za nagradni program tijekom konvencije, kao što su kvizevi, turniri i slično. Ovo se prvenstveno odnosi na prodajne štandove.
Drugi komentari
Ostale informacije
*
Tražimo da se na licu mjesta izdaju računi.

Uz svaki štand idu 2 propusnice na naziv štanda, tako da uvijek mogu biti 2 osobe istovremeno na konvenciji, ali to ne moraju cijelo vrijeme biti iste osobe, pa dežurstva možete dogovarati sukladno tome.
Potrebno je da ne ostavljate štand bez nadzora, uvijek jedna osoba treba biti na njemu.

Tijekom noći će vam biti na raspolaganju prostorija u koju možete spremiti svoju robu. Prostorija će biti pod ključem, a FESB ima i stražara. Robu ostavljate na vlastitu odgovornost, ali dosad nije bilo incidenata. Dapače, mnogim izlagačima se nije dalo uklanjati robu, pa su je ostavljali u atriju i preko noći.

Hranu je moguće prodavati samo zapakiranu. Pravila "odozgo".

Na svom štandu možete dijeliti letke i promo kodove, postavljati pingvine i zastave ili na bilo koji drugi nedisruptivan način vršiti promociju svojih proizvoda i usluga, ali takvo ponašanje nije poželjno van okvira štanda.

Molit ćemo Vas da na e-mail izlagaci@fantastikon.com pošaljete presliku izvatka iz registra poslovnih subjekata ili nekog ekvivalentnog dokumenta kojim se potvrdjuje zakonitost vaseg poslovanja. Potvrdu ćemo koristiti samo u slučaju inspekcije, a tražimo je unaprijed kako bismo izbjegli komplikacije na samom događaju.
Za sva pitanja pišite na izlagaci@fantastikon.com
Hvala na prijavi!
🧙 🎲 👽
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy