Formular înscriere webinar de criză
Webinar de criză - soluții pentru nevăzători

Pentru a te înscrie sau pentru a înscrie un nevăzător, completează formularul.

În această perioadă de izolare vă propunem o discuție online despre abilitatea de a ne purta de grijă de acasă folosind opțiunile oferite de tehnologie.

Este o abilitate prețioasă pentru noi toți, iar în cazul nevăzătorilor, accesul la soluții poate să fie îngreunat de lipsa educației în domeniu. Acest webinar transmite informații din surse sigure și aplicații practice care să ajute în această perioadă dar și în general, când viața va relua cursul normal.

Webinarul este gratuit și se desfășoară vineri 27 martie între orele 19.00 – 21.00.
Pentru a participa este nevoie de orice tip de telefon (fix sau mobil) sau computer/laptop cu o conexiune bună la internet.

Webinarul are 2 părți:

1. Informare
Surse sigure de informare despre ce înseamnă acest virus, simptomele și măsurile de prevenție dar și informații de interes pentru persoanele cu dizabilități, transmise de Anto Barbu – coordonator al departamentului Viață Independentă de la club.

2. Aplicații
Soluții utile la care putem apela pentru aprovizionare, plăți online, socializare și alte nevoi. Care sunt și cum le accesăm folosind tehnologia asistivă, ne explică Alex Cucu – coordonator #CMUTech.

Invităm la webinar persoane cu dizabilități vizuale dar și din alte categorii vulnerabile, precum și reprezentanți ai ONG-urilor care lucrează cu persoane din grupuri defavorizate.

Important – dacă ești persoană cu dizabilități vizuale și vrei să participi la webinar dar nu știi exact cum să faci asta, dă-ne un semn pe platforma http://help.amais.ro/ unde poți adresa oricând întrebări legate de tehnologia asistivă. Cineva din comunitatea #TechHelpers te va ghida pas cu pas.

Prin completarea formularului, îți dai acordul de a fi contactat de echipa AMAis pentru detalii legate de participare.

Numele tău *
Your answer
Adresă de email *
Your answer
Număr de telefon
Your answer
În ce oraș locuiești? *
Your answer
Ești persoană cu dizabilități de vedere? *
Reprezinți un ONG? *
Dacă da, care? *
Your answer
Ai o întrebare anume pentru acest webinar? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy