360º DE REALITAT
CONTESTA AQUEST FORMULARI DESPRÉS DE MIRAR EL VÍDEO
Sexe
Has acabat de mirar el vídeo?
Has vist aquesta imatge al vídeo?
Quants anuncis t'has saltat?
Has vist el cavall darrere la cortina?
EXPLICACIÓ DEL VÍDEO
Per si no has acabat d'entendre el vídeo, o creus que no has captat el contingut en tota la seva plenitud, hem cregut convenient una explicació detallada del format audiovisual:

El vídeo representa la realitat d'un únic personatge des d'un punt de vista subjectiu. A través dels 360 graus s'aconsegueix mostrar un escena més completa i complexa, que engloba dues facetes del mateix subjecte. La d'emissor i la de receptor. Per una banda és ell qui des de la pantalla de la televisió envia un missatge de tranquil·litat i conformisme.

Per altra banda, ens posem dins la pell del receptor, que engoleix àvidament aquesta informació. Tot i això, aquesta relació es trenca quan l'emissor (que adopta la funció de consciència) canvia el discurs i el to donant-li un significat completament oposat. És llavors quan el subjecte canvia de canal. No obstant, el nou canal dóna una informació incòmode que tu com a espectador i subjecte pots decidir passar.

Darrere, el subjecte té una pantalla on es veu a ell mateix assegut al sofà. En aquesta nova situació, el subjecte (nosaltres) està actuant d'emissor i per tant el cercle d'informació esdevé complert.

Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms