Пријава за стручни састанак УССПТС: Ауторско право – измене закона и заштита на интернету
Поштовани чланови удружења и уважене колеге,

позивамо вас на стручни састанак с елементима обуке на тему Ауторско право – измене закона и заштита на интернету који ће се одржати 22. новембра 2019. године у периоду 11–15 часова у просторијама Српско-корејског информатичког приступног центра (СКИП, адреса: Добрињска 11, Београд).

Стручни састанак је намењен свим судским преводиоцима – онима који су стални преводиоци и онима који желе да полажу испит, као и свим заинтересованим особама које се баве (или желе да се баве) преводилаштвом.

Више информација о обуци налази се на сајту Удружења:

КОТИЗАЦИЈУ за штампани материјал (извод из релевантних прописа, сертификат о учешћу и освежење у паузи, у износу од 1500,00 RSD за чланове УССПТС, а за нечланове 3000,00 RSD потребно је уплатити на рачун УССПТС код АИК банке 105-3401-11 уз назнаку: стручна обука 22. 11. 2019.

Рок за пријаве је 20. новембар, а рок за уплате 21. новембар до 16.00. Уплатницу треба послати на имејл адресу officeusspts@gmail.com или је, у случају касних уплата, понети са собом на стручни састанак.

Само се пријаве послате путем онлајн обрасца сматрају валидним. У случају отказивања, молимо да пошаљете обавештење путем електронске поште: officeusspts@gmail.com.


Хвала унапред на пријавама!

Срдачно,
УССПТС
www.sudskiprevodiocisrbije.com
Име и презиме *
Your answer
Имејл адреса *
Your answer
Члан сам УССПТС: *
Пријава на е-билтен Удружења:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy