Foc per la Pau

Celebrem junts l'entrada al Solstici d’Hivern i l’inici d’expansió de la llum.

Circulem la Força de la Vida i tenim especialment present aquells que ploren en horitzons propers i aparentment llunyans

Arreu del planeta se celebren rituals de foc per celebrar el Solstici d’Hivern, que s’obre a l’expansió de la Llum després de la nit més llarga.

Iniciarem el ritual amb la Dansa de les Direccions i continuarem amb l’encesa ritual del Foc, tot oferint ofrenes, invocant la nostra transformació vers l’harmonia i la pau individual, col·lectiva, planetaria i amb l’ecosistema que ens acull.

L’activitat es desenvoluparà a l’aire lliure (veniu ben abrigats), a un espai natural excepcional prop de Montserrat: a Irehom (Castellgalí, Barcelona)

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Preu:
Esdeveniment gratuït.
Amb format de taquilla inversa.
Les donacions rebudes per l'esdeveniment es destinaran a finançar el Programa Vitamina de lideratge ètic i transformació social per a joves d'entorns vulnerables, així com iniciatives hoístiques d'Irehom.
Guiat per Jordi Palou-Loverdos
El Ritual del Foc i la Dansa de les direccions seran conduïdes per Jordi Palou Loverdos; és reconegut com a Firekeeper (Guardador del Foc), segons les ensenyances del Poble nativoamericà Cherokee; així mateix es reconegut com a White Horse Gadugi i autoritzat a ensenyar la Dansa de les Direccions per la Sunray Meditation Society, procedent  de la mateixa tradició (EEUU). És també director de la Fundació Carta de la pau dirigida a l’ONU.
Inscripció a la celebració: *
Required
Nom i Cognoms: *
Correu electrònic: *
Organització a la que pertanys:
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy