EKSKURZIJA 2020. SVI STUDENTI UNIVERZITETA IZ REPUBLIKE SRPSKE ZAJEDNO
Dragi naši,

Ovim putem Vas obavještavamo da su se vaša 2 omiljena brenda za mlade, HALOO MREŽA I TRAVEL 4 FUN uključile u akciju kojom poklanjaju ukupno 30.000KM za studente univerziteta iz Republike Srpske (300 vrijednosnih poklon vaučera od 100KM) za ekskurziju u Španiju u Aprilu/Maju 2020.

Zbog velikog interesa koji je izazvala ova JEDINSTVENA akcija, neophodno je da se što prije registrujete i aplicirate za ovaj VRIJEDNOSNI VAUČER kako bismo vas na vrijeme kontaktirali te samim tim vam dali šansu da putujete u Italiju-Španiju-Francuski po NEVJEROVATNOJ CIJENI od samo 219 do 299KM zavisno od tipa smještaja u kojem budete željeli da boravite.

Molimo vas da popunjavanjem prijave u narednih 24h preliminarno potvrdite Vaše mjesto na željenoj opciji programa a kolege iz agencije Travel 4 Fun će vas kontaktirati u narednih 48h nakon zaključenja prvih 300 prijava.

Sve cijene aranžmana obuhvataju prevoz autobusom, plovidbu brodom od Rima do Barselone sa smještajem u modernim kabinama, usluge profesionalnih vodiča tokom putovanja, smještaj u Španiji na bazi 4 noćenja u apartmanima ili 4 puna pansiona u hotelu 4* te usputne posjete gradovima po programu kao i mogućnost prisustvovanja najboljim žurkama u Španiji uz nekoliko hiljada studenata sa univerziteta iz Srbije, Makedonije i cijelog regiona.

U cijenu programa nisu uključene ulaznice za muzeje ili fakultativne (neobavezne) izlete kao i putničko zdravstveno osiguranje (2KM/dan)!

KRAJNJI ROK za popunu ankete je SUBOTA 09.11. do 14h!

Vaši TRAVEL 4 FUN i HALOO MREŽA!
IME I PREZIME *
Your answer
KONTAKT BROJ MOBITELA *
Your answer
e-mail ADRESA *
Your answer
FAKULTET / UNIVERZITET *
Your answer
ZA KOJU EKSKURZIJU STE ZAINTERESOVANI?! *
Required
U KOJEM TERMINU ZELITE PUTOVATI? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy