MMSU Lab: Radionica 'Isprepletene siluete'

⁃ Datum održavanja:
utorak 12.04.2022.

⁃ Vrijeme:
17:30 – 19:00 sati

⁃ Mjesto održavanja:
Kontejner @Dječja kuća

⁃ Dob:
6 – 10 godina

✱ RADIONICA: MMSU Lab – Radionica 'Isprepletene siluete' ✱

Radionica isprepletene siluete vodi nas u istraživanje zanimljivih umjetničkih radova iz zbirke Muzeja moderne i suvremene umjetnosti koji koriste motive silueta i sjena. Radovi koji se igraju svjetlom, linijama i žicom inspirirat će nas tako za izradu grupnog rada na dugačkoj stazi od papira iscrtavanjem vlastitih silueta i njihovim oslikavanjem.

⁃ Voditeljica: Ivana Lučić
⁃ Organizator: Muzej moderne i suvremene umjetnosti


Ime i prezime polaznika: *
Dob polaznika: *
Ime i prezime roditelja / staratelja: *
E-mail adresa roditelja / staratelja: *
Dodatna pitanja ili komentari:
MOLIMO POTVRDITE SUGLASNOST:
📷 Slanjem prijave pristajem da moje dijete sudjeluje u programu, kao i da se može fotografirati i snimati za potrebe programa u kojem sudjeluje (za dokumentiranje i izvještavanje o održavanju programa). Ukoliko ne pristajete na fotografiranje, molimo obratite se organizatorima na samoj lokaciji događanja.

ℹ Ovom prijavom dajem suglasnost da moje dijete sudjeluje u programu te izjavljujem da će pohađati program prema dogovorenom rasporedu, osim u slučaju bolesti i drugih opravdanih razloga za izostanak, o čemu ću pravodobno obavijestiti organizatora. Isto tako, pristajem da moje dijete, ukoliko je to predviđeno programom, sudjeluje u terenskim aktivnostima uz pratnju voditelja programa.

☑ Svojim sudjelovanjem na programu smatra se da ste kao korisnici upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumijete i prihvaćate.

Puna privatnost vaših osobnih podataka zagarantirana je te ćemo se istima  koristiti isključivo u skladu s EU direktivom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (GDPR – General Data Protection Regulation).
Svi osobni podatci (e-mailovi, osobna imena i prezimena) koji su potrebni u svrhu rezerviranja mjesta koriste se samo i isključivo za potrebe dogovora oko sudjelovanja u navedenom programu. Jamčimo da se ti isti podaci neće proslijediti niti jednoj drugoj kompaniji ili organizaciji. *
Required
Dodatna pitanja ili komentari:
Želite li i ubuduće primati obavijesti o edukativnim programima Muzeja?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy