Anmälan till Tomas Gunnarsson 3 april
I samband med utställningen Årets Bild 2019 bjuder vi in Tomas Gunnarsson, mer känd som just Genusfotografen att föreläsa på Jönköpings läns museum. Föreläsningen börjar kl 17:30.
Anmälan
Jag anmäler mig till "Genusfotografen: Om bilders möjligheter att förändra världen" hos Jönköpings läns museum
För- och efternamn *
Your answer
E-post *
Your answer
Övrig information
Tillstånd för foto/film
Jönköpings läns museum gör ofta foto- och filmdokumentation under aktiviteter och evenemang. För att kunna informera om vår verksamhet ber vi därför om ditt samtycke att publicera bilder/filmer där du syns.

Samtycket innebär att materialet kan användas av Jönköpings läns museum tills vidare i våra sociala medier, på vår hemsida och i tryckt informationsmaterial för att berätta om verksamheten. Ditt namn kommer inte anges och vi använder bilder och filmer på ett ansvarsfullt sätt.

Vi sparar ditt samtycke för foto/film för att kunna plocka bort materialet från våra kanaler och vårt bildarkiv ifall du ångrar dig.

Jag godkänner villkoren för foto/film *
Required
Vi sparar dina uppgifter
När du anmäler dig som deltagare till någon av våra aktiviteter eller evenemang, godkänner du att finnas i vårt utskicksregister. Där sparas endast ditt namn och dina kontaktuppgifter. All övrig information som du lämnar i samband med anmälan raderas så fort som möjligt. För att anmäla dig utan att stå i vårt register eller för att bli bortplockad från vårt register, kan du när som helst kontakta oss på kommunikation@jkpglm.se
Jag godkänner att mina uppgifter sparas *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service