Budi i TI sa porezom na TI
Započinjemo sa prvim u nizu okupljanja na kojima ćeš moći da se upoznaš sa porezima, procedurama i zakonskim obavezama sa kojima se možeš susreti. Bilo da imaš samo ideju o pokretanju startapa ili si već uveliko u preduzetničkim vodama, zajedno možemo da unapredimo tvoju ideju!

Domaćini Meetax događaja biće Confida, konsultantska kompanija koja ima za cilj da edukuje mlade biznise i pruži pomoć u pokretanju poslovanja, i Paušal, aplikacija koja ti omogućava da svoj biznis vodiš digitalno.

Tema prvog MeeTax-a je upoznavanje tebe sa porezima, mogućnostima poslovanja a bićemo tu i da razrešimo tvoje nedoumice i odgovorimo na svako pitanje, čak i ono koje nisi ni znao da treba da pitaš!

O greškama koje možeš da napraviš i nejasnim situacijama kada su porezi u pitanju pričaće Nikola Jovanović, poreski ekspert sa decenijskim iskustvom u porezima i Sonja Žabić iz Paušala!

Potvrdite dolazak popunjavanjem forme u nastavku i dođite daopuštenoj atmosferi ćaskamo i razmenjujemo iskustva značajna za preduzetništvo. Vidimo se!
Gde:
ICT Hub Playground (Kralja MIlana 10, Beograd)
Kada:
Utorak, 08.10.2019. sa početkom u 17:00h
Vaše ime i prezime: *
Your answer
Vaša E-pošta: *
Your answer
Kontakt telefon: *
Your answer
Navedite naziv kompanije u kojoj trenutno radite: *
Your answer
Navedite poziciju na kojoj trenutno radite: *
Your answer
Kako ste čuli za predavanje: *
Your answer
Kojim poreskim temama bi želeli da se bavimo na narednim MeeTax-ima?
Your answer
Vaša E-pošta i telefon su nam potrebni kako bismo vas kontaktirali i poslali potrebne materijale za radionicu, koristićemo ga isključivo sa ciljem informisanja o radionicama. Informacija iz koje kompanije ili organizacije dolazite nam pomaže da definišemo strukturu publike, sa ciljem poboljšanja narednih radionica i vaše interakcije sa nama. Nećemo prodavati, niti sa bilo kim deliti vaše lične informacije, bez vašeg pisanog pristanka i saglasnosti.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ICT Hub. Report Abuse