CURSOS I PACKS
Si el que t'interessa és fer tots tres cursos, aquesta es la teva opció, pagant 125 € inclou, els tres cursos, més la quota de soci fins al final d'any, amb tot això t'estalvies 36 € i podràs obtenir les avantatges que te el soci, com descomptes fins al 50 % en revelat, 15% en reparacions i compra d'ordinadors, xerrades gratuïtes, etc.

Per la reserva s'haurà d'omplir aquest formulari i fer l'ingrés mínim del 50% del curs o pack, el número de compte s'enviarà després de rebre la sol·licitud d'inscripció.

En cas de cancel·lació de reserva al curs, només es retornarà el 50% de la inscripció, si per causes externes a l'entitat no és pogués realitzar el/s curs/os s'abonaria el total de l'ingrés.

NOM I COGNOMS *
Your answer
TELÈFON: *
un telèfon de contacte per si rebota el mail
Your answer
MAIL: *
Totes les comunicacions s'intentaran fer per aquesta via
Your answer
CURSOS
Tria el/s curs/os que més et convingui o un pack
INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA
Adreçat a persones que volen assolir els coneixements essencials per poder realitzar fotografies de qualitat veient aspectes de la càmera i la composició de la imatge.
EDICIÓ NIVELL BÀSIC
El curs d’iniciació a l’edició amb Photoshop està pensat per a aquells que volen iniciar-se en l’edició fotogràfica. Dominar Photoshop, les seves eines i recursos principals. Aprendreu a millorar les vostres fotografies i fer petits fotomuntatges que us permetin expressar la vostra creativitat fotogràfica.
EDICIÓ NIVELL MIG
Adreçat a persones a qui agrada la fotografia, amb uns coneixements bàsics del programa, però que volen aprendre noves accions per poder realitzar qualsevol tipus de retoc digital. Permet als alumnes dirigir la mirada a la creació o millora de les seves fotografies.
PACK DE 2 CURSOS
Tria la casella de soci o no soci del pack, i marca els dos cursos que vulguis fer en la part superior.
PACK DE 3 CURSOS
Tria la casella de soci o no soci del pack, i marca els tres cursos en la part superior.
OBSERVACIONS:
Dubtes, inquietuds i suggeriments.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms