CURSOS I PACKS
IMPORTANT: Només queden 2 cursos dels 4 que hi havien, degut a que ja 's'han fet o tancat inscripcions.

Si el que t'interessa és fer tots quatre cursos, aquesta es la teva opció, pagant el pack 4 inclou, els quatre cursos, més la quota de soci fins al final d'any i podràs obtenir les avantatges que te el soci, com descomptes fins al 40 % en revelat, 15% en reparacions i compra d'ordinadors, xerrades gratuïtes, etc.

Per la reserva s'haurà d'omplir aquest formulari i fer l'ingrés mínim del 50% del curs o pack, el número de compte del Banc Sabadell:
ES09 0081 0443 2100 0112 4115 (en l'ingrés no oblideu de posar el nom i concepte)

En cas de cancel·lació de reserva al curs, només es retornarà el 50% del valor del curs inscrit, si per causes externes a l'entitat no és pogués realitzar el/s curs/os s'abonaria el total de l'ingrés.

Email address *
NOM I COGNOMS *
Your answer
TELÈFON: *
un telèfon de contacte per si rebota el mail
Your answer
CURSOS
Tria el/s curs/os que més et convingui o un pack
EDICIÓ DIGITAL NIVELL MIG
Adreçat a persones a qui agrada la fotografia, amb uns coneixements bàsics del programa, però que volen aprendre noves accions per poder realitzar qualsevol tipus de retoc digital. Permet als alumnes dirigir la mirada a la creació o millora de les seves fotografies.
EDICIÓ DIGITAL NIVELL AVANÇAT 1
Adreçat a persones amb uns coneixements mitjos del programa i que volen aprendre un pas més en el fotomuntatge, canvis de temperatura, crear ombres realistes i molt més, i així poder realitzar qualsevol tipus de retoc digital. Permet als alumnes dirigir la mirada a la creació o millora de les seves fotografies i creacions.
PACK DE 2 CURSOS
Tria la casella de soci o no soci del pack, i marca els DOS cursos que vulguis fer en la part superior.
OBSERVACIONS:
Dubtes, inquietuds i suggeriments.
Your answer
Protecció de dades:
Amb l'entrada en vigor del Reglament general de protecció de dades (RGPD) el passat 25 de maig, us hem de demanar que doneu consentiment a Foto Club Tordera per mantenir-vos informats a través de l'enviament de correus electrònics.
Recordar-vos,

-Que les dades no es compartiran amb tercers i només seran utilitzades per informar-vos d'activitats relacionades amb Foto Club Tordera i la fotografia.

-Que podeu modificar les vostres dades i cancel·lar el vostre consentiment en qualsevol moment enviant un e-mail a: fotoclubtordera@gmail.com

Dono el meu consentiment *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service