Parkfelújító Építőtábor Franciaországban
Franciaország nyugati csücskében, Bretagne-ban, Quimper városában szervezünk egy nyári nemzetközi építőtábort, ahol egy városi park felújításában segítenek közösen magyar, német és francia fiatalok. A munka főleg festésből, kerítésfelállításából és egyéb kertgondozási munkákból áll, de a munka mellett lesznek még egyéb programok is (tengeri horgászás, strandolás, piknik a helyiekkel, stb.). Angol nyelvtudás nem szükséges, de egy minimális tudás előnyt jelent. Korhatár: 15-22 év között. Időpont: 2017. július 31. - augusztus 9. A magyar csapat létszáma: 7 fiatal + 1 csoportvezető. A tábor ingyenes, de a résztvevőknek a tábor teljes idején részt kell venniük és az utazási költséget meg kell előlegezniük, amit a tábor után térítenek a szervezők. A tábor alatt biztosítjuk a szállást és napi háromszori étkezést. Elhelyezés diákszálláson, 2-3 ágyas szobákban. A jelentkezés ezen űrlapon keresztül történik, kitöltési határidő 2017. június 16. Minden jelentkezőt írásban értesítünk a döntésről júnus 19-ig. Kérdés esetén: hangkepe@gmail.com. A válaszokat, adatokat bizalmasan kezeljük.
Név *
Kérjük, add meg a teljes nevedet!
Your answer
Lakcím *
Kérjük, azt a címedet add meg, ahol jelenleg is élsz (irányítószám, város, utca házszám)!
Your answer
Születési dátum *
MM
/
DD
/
YYYY
Telefonszám *
Kérjük azt a számot add meg, amin elérhetünk!
Your answer
e-mail címed *
Azt az e-mail címet add meg, amit rendszeresen nézel!
Your answer
Kérjük írd le röviden, hogy miért jelentkezel erre a táborra! *
Mi motivál, miben szeretnél fejlődni, hogyan tudnád használni az elért eredményeket?
Your answer
Végeztél már önkéntes munkát korábban? Ha igen, kérjük részletezd! *
Lehet itt bármi, amit az iskolában vagy iskolán kívül szabad akaratból, anyagi ellenszolgáltatás nélkül valamilyen közösség érdekében végeztél. Az se baj, ha még nem önkénteskedtél, el kell kezdeni valahol, de azt is szeretnénk tudni.
Your answer
Mivel tudnál hozzájárulni a táborhoz? *
Mi az amiben jó vagy, amivel a nemzetközi vagy a hazai csapat segítségére lennél (pl. tudok gitározni, ismerek sok játékos gyakorlatot, tapasztalt kerítésfestő vagyok, erős a karom, tudok főzni, jellemzően jókedvre derítem az embereket, stb.)?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy