Međunarodna znanstvena konferencija: Globalizacija migracija, antiimigrantske stranke i ksenofobija: Refleksije na europska društva i države 21. stoljeća
Međunarodna konferencija Globalizacija migracija, antiimigrantske stranke i ksenofobija u Europskoj uniji: refleksija na europska društva i države u 21. stoljeću održat će se 26. listopada u Splitu u hotelu Cornaro.

Konferencija se organizira u sklopu projekta InterCap na kojem je Sveučilište u Splitu partner te u suradnji s Institutom za migracije i narodnosti, Zagreb te Filozofskim fakultetom Sveučilčišta u Splitu.

Program možete pogledati na sljedećem linku: http://bit.ly/2VHJaZf

Konferencija se održava na engleskom jeziku.

Kotizacija se ne naplaćuje, ulaz je besplatan.
Svaki sudionik dobit će potvrdu o sudjelovanju.

Za više informacija o Konferenciji, možete poslati mail na: marina.meic@unist.hr

Projekt InterCap financiran je od strane Europske komisije, program EuropeAid, sufinanciran sredstvima iz Programa Istraživane, razvoj i inovacije (IRI) Splitsko-dalmatinske županije“.
Ime: *
Prezime: *
Institucija: *
E-mail: *
* * Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, ispunjavanjem prijavnice dajete svoju suglasnost za: [1] Snimanje fotografija i/ili videa za potrebe izvještavanja o događanju (društvene mreže i/ili stranice Sveučilišta u Splitu, Facebook stranice projekta InterCap. [2] Korištenje i dijeljenje vaših podataka s potpisne liste, na temelju projektnih ugovora, služe kao dokaz odrađenih aktivnosti i pomažu nam da dokažemo da se aktivnost (su)financirana od strane navedenih ustanova održala. [3] Primanje obavijesti o aktivnostima na projektu InterCap. U svakome trenutku možete povući svoj pristanak za sve navedene svrhe upotrebe Vaših osobnih podataka, kao i njihovo brisanje ili izmjenu. Za povlačenje pristanka korištenja Vaših osobnih podatka, obratite se voditeljici projekta InterCap pri Sveučilištu u Splitu na: marina.meic@unist.hr *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy