Mladi za ljudska prava - prijava na trening za edukatore
Agencija za mobilnost i programe EU u sklopu projekta «Mladi za ljudska prava» tijekom listopada 2018. organizirat će dva istovjetna regionalna treninga za edukatore u području ljudskih prava.
Trening je namijenjen svim osobama koje imaju iskustvo formalnog ili neformalnog rada s mladima, a koji već provode ili imaju namjeru provoditi edukativne radionice s mladima o ljudskim pravima (nastavnici/ce, učitelji/ice, studenti/ice, predstavnici/ice organizacija civilnog društva, osobe koje rade s mladima i za mlade, volonteri/ke,…).
Osnovni cilj ovog treninga je osnažiti osobe aktivne u radu s mladima za provođenje edukativnih aktivnosti s mladima u području ljudskih prava. Slijedom toga ovaj trening za početnike u području ljudskih prava omogućit će sudionicima da unaprijede osnovne kompetencije (znanja, vještine, stavove) potrebne za provedbu edukacija o ljudskim pravima.
Tijekom treninga sudionici će biti upoznati s osnovnim teorijskim okvirom vezanim uz ljudska prava, reflektirati o vlastitim iskustvima i stavovima vezanim uz ljudska prava, promišljati o vrijednostima, načelima i metodama koje se koriste unutar edukacije o ljudskim pravima i dobiti priliku osmisliti načine na koje dobiveno znanje mogu integrirati u organizacije u kojima rade. Trening se temelji na principima neformalne edukacije, u njemu se isprepleću teorijski i iskustveni segmenti i zahtijeva aktivno sudjelovanje svih sudionika.

Prijave se zaprimaju do 24. rujna 2018. godine.

Podaci prikupljeni ovim obrascem koristit će se isključivo za potrebe odabira sudionika za regionalne treninge u okviru projekta «Mladi za ljudska prava».

Ime i prezime *
Your answer
E-adresa *
Your answer
Broj telefona *
Your answer
Mjesto stanovanja *
Your answer
Dob *
Organizacija/institucija *
Your answer
Prijavljujem se za trening: *
Područje ljudskih prava zanima me jer.... *
Your answer
Molimo navedite dosadašnje iskustvo u radu s mladima *
Your answer
Ako ste do sada sudjelovali na nekim edukacijama o ljudskim pravima, molimo navedite kojim *
Your answer
Od treninga očekujem.... *
Your answer
Ako imate dodatnu napomenu za prehranu ili smještaj, molimo navedite (npr. vegan/ka, osoba s invaliditetom i sl.) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service