Inschrijfformulier Veilig Marknesse App-groep
U kunt u aanmelden voor de Veilig Marknesse App-groep als u akkoord gaat met de onderstaande punten. Lees de informatie goed door, zodat u goed voorbereid kunt gaan deelnemen:

1. U bent 18 jaar of ouder.
2. U woont in Marknesse.
3. U maakt in de app als eerste bericht-melder óók gelijk bekent dat 112 of 0900-8844 al gebeld is. (SAAR-methode)
4. Daderkenmerken zoals geslacht, huidskleur, lengte en gezicht kunnen beschreven worden. Denk bij voertuigen aan kleur, merk, type en het kenteken. Foto’s kunnen een meerwaarde hebben, maar enkel in de groep, niet op andere sociale media.
5. U gebruikt de Veilig Marknesse App-groep alleen waar het voor bedoeld is, niet voor onderling contact. Respecteer de regels.
6. U plaatst geen bedankjes, duimpjes of dergelijke.
7. Enkel een direct betrokkene, wijkagent, hulpdienst of beheerder geeft opvolging van een situatie/melding.
8. U heeft de voorwaarden doorgelezen, zoals hier vermeldt: https://drive.google.com/file/d/0B1sxLT58bXLGREhOV21GaTRSRVU/view
9. U gaat akkoord dat er -los van belangrijke meldingen- door de beheerders af en toe een melding komt (bijvoorbeeld een MAAT-bericht of waarschuwing bij verkeerd gebruik van berichten).
10. U bent bekend met de basisprincipes van Telegram; uw telefoonnummer kan gezien worden door anderen in de groep, dit kunt u namelijk bij Telegram in de groepskenmerken zien.

Als u vragen heeft over bovenstaande punten, verzoeken wij u vriendelijk om éérst contact op te nemen via het mailadres: veiligmarknesse@gmail.com vóór u zich aanmeldt. Dit, om onduidelijkheden te voorkomen, waarbij wij als beheerders onnodig moeten optreden.

Email address *
Voornaam *
Your answer
Tussenvoegsel
Your answer
Achternaam *
Your answer
Geslacht *
Leeftijdscategorie *
Straat + huisnummer *
Your answer
Postcode (spatie tussen cijfers/letters) *
Your answer
Woonplaats *
06-telefoonnummer (zonder streepjes en zonder spaties) *
Your answer
Opmerkingen
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service