Bilingual Tales:  A Vietnamese Storytelling Event
Join us for a captivating afternoon of storytelling and creativity at the Fields Corner Branch of the Boston Public Library on May 18th, starting at 12:00 PM. We are thrilled to present "Bilingual Tales: A Vietnamese Storytelling Event," featuring Mrs. Thu-Hang Tran.

Dive into the heart of Vietnamese culture as Mrs. Tran brings to life a selection of enchanting stories, shared in both Vietnamese and English. After storytime, there will arts & crafts along with light snacks and refreshments!

📆Date: May 18th, 2024
⏰Time: 12:00 PM to 2:00 PM
📍Location: Fields Corner Branch Boston Public Library, 1520 Dorchester Ave
Dorchester, Ma 02122

--

Hãy tham gia cùng chúng tôi cho một buổi chiều đầy quyến rũ với những câu chuyện và sự sáng tạo tại Chi nhánh Fields Corner của Thư viện Boston vào ngày 18 tháng 5, bắt đầu lúc 12:00 giờ chiều. Chúng tôi rất hân hạnh giới thiệu sự kiện "Bilingual Tales: A Vietnamese Storytelling Event," với sự tham gia của cô Thu-Hang Tran.

cô Tran sẽ đem đến sự sống cho một loạt các câu chuyện huyền bí, được chia sẻ bằng cả tiếng Việt và tiếng Anh. Sau phần kể chuyện, sẽ có nghệ thuật cùng với thức ăn nhẹ và nước uống!

📆Ngày: 18 tháng 5, 2024 
⏰Thời gian: 12:00 giờ chiều đến 2:00 giờ chiều 
📍Địa điểm: Fields Corner Branch Boston Public Library, 1520 Dorchester Ave
Dorchester, Ma 02122

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Name/Tên *
Email *
How Many Guest?/Số Lượng Khách *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of bostonlittlesaigon.org. Report Abuse