FARMACIOLA NATURAL PER A L’ESTIU: PROTECCIÓ SOLAR, REPEL•LENTS, PICADES, POLLS, OTITIS, MAREJOS
Dia: dimarts 25 i dijous 27 de juny del 2019
Horari: de 18 a 20.45h
Preu: 48€ (inclou apunts i els preparats elaborats)
Imparteix: Marta Dubreuil
Lloc:Centre Cívic de Gràcia (Sabadell)

TEMARI

En aquest curs aprendrem a elaborar diferents preparats per la nostra farmaciola d’estiu a partir d’ingredients naturals (plantes, derivats de plantes i minerals). Els participants disposaran d’apunts i es podran emportar els preparats elaborats en cada sessió.

Primer dia:

- Parlarem de les principals dolències relacionades amb l’època d’estiu, i de com prevenir-les o tractar-les amb productes naturals: picades d’insectes, cops i contusions, ferides, polls, marejos i problemes intestinals, otitis externes.
- Elaborarem diferents repel•lents per els mosquits, un ungüent pels cops, contusions i picades de mosquit, una loció per prevenir els polls i una pomada pels peus d’atleta.

Segon dia:

- Parlarem del sol i la protecció solar. Quins tipus de raig UV ens arriben, com ens afecten, i quins problemes de salut ens poden provocar.
- Aprendrem els avantatges de les cremes de protecció solar naturals respecte de les convencionals, com podem llegir les etiquetes i quins ingredients cal evitar.
- Coneixerem els ingredients naturals que podem utilitzar per protegir-nos del sol i quin factor de protecció tenen.
- Elaborarem una crema de protecció solar.
- Parlarem de les cremades i de com tractar-les amb plantes medicinals i els seus derivats.
- Elaborarem un oli per cremades, ferides i cicatrius.

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

Un cop omplert aquest formulari, cal fer un ingrés de 15€ per reservar la plaça del taller, al següent número de compte:
ES87 1491 0001 2121 3404 1025 (Triodos bank)
Al fer-lo, indiqueu el vostre nom i el nom del taller. Un cop fet l'ingrés, envieu un correu a hola@femarrels.cat per avisar de la transferència, i us contestaré confirmant la reserva de la plaça i els detalls del dia del taller.
Ens reservem el dret d'anular el taller si no hi ha un mínim de 6 persones inscrites. En aquest cas, si heu fet la reserva, se us retornarà la paga i senyal per transferència bancària.

COM ARRIBAR-HI

El Centre Cívic de Gràcia està a la Plaça Treball número 1, a 5 min caminant de l’estació FGC Can Feu/Gràcia.
Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Segons el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l'informem que les seves dades seran incorporades en un fitxer del qual és titular MARTA DUBREUIL RIBERA – FEM ARRELS, amb la finalitat de realitzar gestió administrativa, a més d'enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis, que puguin ser del seu interès, mitjançant correus electrònics, xarxes socials, etc.

També li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili fiscal de MARTA DUBREUIL RIBERA – FEM ARRELS situat a la C/ MANSO, 58 - 08205 SABADELL (BARCELONA) o a l'email:hola@femarrels.cat
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy