"IVF emotions" model
Drage moje, ukoliko niste razmišljale o specifičnosti vaših emocija tokom vantelesne oplodnje, ovaj upitnik će vam pomoći da sagledate svoju ulogu u postupku. Upoznavanje sa osećanjima tokom vantelesne oplodnje putem upitnika pravljenom po "IVF emotions" modelu, ne samo što će vam omogućiti da se nakon toga osećate mnogo, mnogo bolje, nego će vam pomoći da razumete suštinu terapije koju primate i suštinu intervencija kojima se podvrgavate.

Ukoliko želite da osetite lekovitost iskustva pacijentkinja koje su prošle vantelesnu oplodnju, onda pročitajte 140 priča u knjizi "Plašt Vantelesne Oplodnje". Emocije su vaša ljuštura, odnosno vaša eneregija nastala iznutra.
"Kroz intervju sam doživjela detaljno obraćanje pažnje na moj psiho-somatski osjećaj tokom vantelesne oplodnje. Pitanja su me navela da i sama detaljno razmislim o nečemu čemu inače ne bih posvetila pažnju. Ovo je bilo kao razgovor sa naj, najboljom "drugaricom".

Ukoliko želite da sami osetite lekovitost "IVF emotions" modela popunjavanja upitnika, onda sledite sva dalja uputstva.

Babies
Opravdanost korišćenja "IVF emotions" modela za popunjavanje DASS-21 upitnika
U Studiji u kojoj je primenjen ovaj upitnik ostvareno je 49% biohemijskih i 46% kliničkih trudnoća. Rezultati iz ove studije sa novim iskustvima na primeni ovog upitnika mogu značajno da poboljšaju procenat uspeha.
IZJAVA O SAGLASNOSTI ISPITANIKA O KORIŠĆENJU ELEKTRONSKOG UPITNIKA:
Popunjavanjem ovog elektronskog UPITNIKA i njegovim slanjem saglasna sam da se moji podaci koriste u kliničke i istraživačke svrhe. Želim da budemo pravovremeno obavešteni o ZDRAVSTVENOM I EMOTIVNOM STANJU, kako bih u slučaju potrebe, bila upućena na dodatnu stručnu ekspertizu.
Obaveštena sam da koristim klinički primenljive skale stanja depresije, anksioznosti i stresa, koje su korišćene ne samo kao skale samoprocene, nego i kao istraživačke skale u raznim starosnim grupama,

IZJAVA O KONTROLISANOM KORIŠĆENJU INFORMACIJA PROSLEĐENIH OD STRANE AUTORA "IVF Emocionalnog Modela" *
Required
KORISNICI
"IVF emotions" model, koriste žene i muškarci, bez obzira na starosnu dob
KORISNICE U RIZIČNOJ TRUDNOĆI
"IVF emotions" model, koriste TRUDNICE sa rizičnom trundoćom. Popunjava se na kraju svake nedelje trudnoće do kraja osmog meseca
IME I PREZIME *
DAN MENSTRUALNOG CIKLUSA
Računa se od prvog dana menstruacije
DATUM ROĐENJA *
MM
/
DD
/
YYYY
VAŠ IMEJL *
Broj telefona *
Naziv bolnice u kojoj radite VTO oplodnju
Planirana metoda lečenja infertiliteta *
Način finansiranja vantelesne oplodnje *
Obrazovanje *
Sport *
Pušenje *
Konzumiranje kafe *
Konzumiranje alkohola *
Konzumiranje droga *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service