Jooga-kurssit 2.5.19-23.5.19
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Anna Strazdinan Vauhtisammakolla 2.5.-23.5.19 ohjaamille Jooga-kursseille . Jooga-kurssit ovat Vauhtisammakolla torstaisin.

Joogatunnit jakautuvat kahteen erilaiseen tuntiin, joista ensimmäinen klo 17.45-18.40 oleva on Juoksijan jooga -tunti, joka on sunniteltu juoksijoiden ja muiden aktiiviliikkujien tarpeisiin ja jolla tehdään aktiivista harjoitusta, joka parantaa liikkuvuutta ja voimaa. Toinen tunti klo 19-20 on Juoksijan YIN-tunti, joka toimii erinomaisena palauttavana harjoituksena juoksuun. YIN-jooga huoltaa erityisesti lihaskalvoja ja kiireistä mieltä, harjoitus on hidastempoinen ja asennoissa viivytään pitkään. YIN-tunti sopii juuri sinulle, joka kaipaat helppoa apua kehonhuoltoon ja apua palautumiseen sekä haluat pysäyttää rasitusvammakierteet. YIN on erinomainen vastapaino suorittamisen ohelle.

Molemmat tunnit sopivat kaikentasoisille, tervetuloa mukaan! Osallistumalla molemmille tunneille peräkkäin, saat hyvän aktiivisen tunnin ja sen jälkeen rauhoittavan, palauttavan ja avaavan YIN-tunnin.

Tunnit järjestetään kurssimuotoisesti, jotta kurssin edetessä pystytään etenemään ryhmän ja sen jäsenten tarpeiden mukaisesti. Kurseille voit tulla, vaikka et olisi koskaan käynyt joogassa.

Ohjaajana toimii joogaopettaja Anna Strazdina. Anna korostaa tunneillaan oman kehon tarkkailua ja kuuntelemista, harjoitus tehdään lempeästi ja huonohkolla huumorilla.

Kurssimaksu suoritetaan ilmoittautumisen eli tämän lomakkeen täyttämisen yhteydessä.

Paikkana Vauhtisammakko, Sirkkalankatu 13.

Kevään alkava kurssi:

Kurssit ajalla 2.5.-23.5.19, harjoitukset torstaisin
- 17.45-18.40 Juoksijan jooga
- 19-20 Juoksijan YIN
Hinta 48 e.


Ilmoittautuminen kurssille on vahvistettu ja sitova, kun tämä lomake on täytetty.Jokainen harjoittelija harjoittelee omalla vastuullaan. Sairastumisen vuoksi pois jääviä kertoja ei ole mahdollista korvata kuin erikoistapauksissa toiseen ryhmään.

Kurssimaksu maksetaan samalla tämän ilmoittautumisen yhteydessä. Maksuohje:

1) Lue tämän lomakkeen teksti
2) Tee maksusuoritus alla olevalla ohjeella omassa nettipankissa
3) Täytä tämä lomake ja merkitse lomakkeeseen maksupäiväksi se päivä, jona olet tehnyt suorituksen
4) Tule kurssille ensimmäiselle ilmoitetulle treenikerralle

Kurssin voi maksaa myös osaksi tai kokonaan liikuntaseteleillä, kulttuuriseteleillä, Sporttipassilla, TYKY-seteleillä / TYKY-Onlinellä, Virike-seteleillä, Body&Mind-kortilla, Smartum-maksukortilla, tai vastaavalla maksuvälineellä. Merkitse alla olevaan lomakkeeseen tiedot tällaisesta maksusta.
Mikäli haluat maksuaikaa taikka laskun niin tiedustele vaihtoehtoja anni@vauhtisammakko.com. Laskutuslisä 2,50e/lasku.

Voit myös suorittaa kurssin osaksi liikuntaseteleillä tms. maksuvälineellä ja osaksi tilisiirrolla. Tuo liikuntasetelit tällöin ensimmäiselle treenikerralle ja maksa avoimeksi jäävä osa ilmoittautumisen yhteydessä tämän lomakkeen mukaisella alla olevalla maksuohjeella.

Maksutiedot:
Maksa osallistumismaksu sen mukaan mille kurssille osallistut, tilille FI72 1652 3000 0167 02 Nordea FI, saaja: Tmi Mikko Liukka ja käytä viitettä 415129.
Mikäli kurssin maksajana on muu henkilö/yritys kuin kurssille osallistuja, tulee maksun viesti-kohtaan kirjoittaa osallistujan nimi.

SPORTTIPASSILLA MAKSAMINEN
Voit maksaa myös SporttiPassin verkkomaksulla.
*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi
*Valitse SporttiPassin verkkomaksu
*Valitse riippuvalikosta Vauhtisammakko (Tmi Mikko Liukka) *Kirjoita summa euroissa *Kirjoita palvelunkuvaukseen Viite: joogakevät2019

TYKY-ONLINE
Ilmoita Tyky-Online numerosi anni@vauhtisammakko.com ja teemme veloituksen.

Lisätietoja anni@vauhtisammakko.com.

Paikkoja kurssille on niin kauan kuin tämä ilmoittautumislinkki on toiminnassa.

Tervetuloa!

Email address *
Nimi: *
Your answer
Puhelinnumero: *
Your answer
Osallistun:
Kurssimaksun maksupäivä: *
Katso maksuohje ylempää lomakkeesta.
Your answer
Maksetun osallistumismaksun määrä: *
Your answer
Maksan liikuntaseteleillä tms. maksuvälineellä:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service